Στριμώχνουν τον Κοβάσεβιτς για το ζήτημα του προπονητή

Οι «ερυθρόλευκοι» χτυπούν σε πολλά μέτωπα και διαπραγματεύονται καθημερινά με διάφορους προπονητές. Δείχνουν, όμως, ότι κινούνται δίχως πλάνο. Γι’ αυτό πάνε σε προπονητές με εντελώς διαφορετικές φιλοσοφίες. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κινήθηκαν από τον Ντομίνγκος στον Μαρτίνεθ της Γουίγκαν και από τον Σόλιντ στον Μπόλονι, με ενδιάμεσους 6-7 ισπανούς προπονητές, 2-3 Πορτογάλους, έναν Σέρβο, δύο Κροάτες.

Σε όλες τις διαρροές από την Πλατεία Αλεξάνδρας γίνεται αντιληπτή η βεβαιότητα για την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Όσο περνάει ο καιρός, όμως, τόσο αυξάνονται οι μουρμούρες για την καθυστέρηση στην τελική επιλογή.

Τα περισσότερα πυρά στρέφονται κατά του Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Κατηγορούν τον Σέρβο ότι ενεργεί χωρίς πλάνο. Χρησιμοποιούν, μάλιστα, ως επιχείρημα ότι, ενώ βρίσκονταν στο στόχαστρο ίβηρες προπονητές, ο Κοβάσεβιτς πήρε τον Γιάννη Βρέντζο και πήγαν στην Ιταλία, όπου συζήτησαν με δύο τεχνικούς από μία εντελώς διαφορετική σχολή ποδοσφαίρου.

Κάποιες κακές γλώσσες υποστηρίζουν ότι ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού καίει τον έναν υποψήφιο μετά τον άλλον, για να βγάλει στον αφρό τον Τζούκιτς, ο οποίος δουλεύει φέτος στη Βαγιαδολίδ της Σεκούντα Ντιβιζιόν. Ακόμα κι αν όντως υπάρχει τέτοιο σχέδιο από τον Κοβάσεβιτς, την τελική απόφαση θα την πάρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, οπότε δύσκολα θα προσλάβει ο Ολυμπιακός τον νεαρό σέρβο τεχνικό. Θα πάει σε άλλη επιλογή με σαφώς καλύτερες παραστάσεις, με τον Λάζλο Μπόλονι να έχει πάρει κεφάλι στην κούρσα αυτής της εβδομάδας, αν και, όπως υποστηρίζουν στην Πλατεία Αλεξάνδρας, «η σειρά των υποψηφίων αλλάζει σε καθημερινή βάση», δείγμα της σύγχυσης που επικρατεί στον Πειραιά για τον διάδοχο του Βαλβέρδε. Μέχρι και το όνομα του Ζεσουάλδο Φερέιρα ακούστηκε στο λιμάνι, αλλά ο Πορτογάλος προτίμησε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό και έτσι οι επιθυμίες κάποιων να τον δουν με την πράσινη φόρμα έμειναν απλές σκέψεις.


Σχολιάστε εδώ