Ο γρίφος Σιμάο για τον ΠΑΟ και το βέτο από τον Φερέιρα

Στην Παιανία αναγνωρίζουν τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Φερέιρα στα δύο πρώτα χρόνια με τον εμφύλιο ανάμεσα στους μετόχους αρχικά, την αποψίλωση του έμψυχου δυναμικού στην πορεία και κυρίως τον τραυματισμό του Λέτο στη διάρκεια της τελευταίας σεζόν.

Από τον Φερέιρα ο Αλαφούζος ζήτησε εισήγηση για την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών στα πρότυπα του Ζέκα, δηλαδή νεαρών με μικρό κασέ και ικανών να κάνουν τη διαφορά. Οι «πράσινοι» έχουν εμπιστοσύνη στον προπονητή τους, καθώς όλες οι εισηγήσεις του κατά το περασμένο καλοκαίρι αποδείχτηκαν εξαιρετικές, έστω κι αν κάποιοι από αυτούς, όπως ο Βιέιρα και ο Κάστρο, κατέληξαν σε άλλες ομάδες εξαιτίας της αδράνειας που επέδειξε ο Δημήτρης Γόντικας.

Ένα από τα προβλήματα για τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου δημιουργείται από τον Σιμάο Μάτε Τζούνιορ. Ο μέσος από τη Μοζαμβίκη αρνήθηκε να υπογράψει τον διακανονισμό και βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Παιανίας, παρά την επιθυμία του Φερέιρα να παραμείνει ο παίκτης στον Παναθηναϊκό. «Είναι ο πιο βελτιωμένος παίκτης», υποστηρίζει ο Πορτογάλος για τον Σιμάο, αλλά δύσκολα θα ικανοποιηθεί το βέτο του για την παραμονή του νεαρού μέσου.

Έρχεται ο πρίγκιπας

Στον Παναθηναϊκό περιμένουν τη Δευτέρα και την άφιξη του πρίγκιπα Αμπντουλαζίζ, ο οποίος είναι πατέρας του Φαϊζάλ. Ο Σαουδάραβας υποστηρίζει πως το ταξίδι του αφορά άλλα επιχειρηματικά σχέδια, αλλά από τον Παναθηναϊκό εκφράστηκε η επιθυμία για συνάντηση μαζί του. Μετά την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού να ανοίξει τον δρόμο για την επένδυση του πρίγκιπα, οι «πράσινοι» θέλουν να γνωρίζουν εάν μπορούν να υπολογίζουν στα σαουδαραβικά κεφάλαια, ώστε να δουν πώς θα πορευτούν στο μεταγραφικό παζάρι και όχι μόνο.


Σχολιάστε εδώ