Κι άλλος εψήφισε…

Δεν άντεχε να περιμένει να έρθει η Κυριακή 17 του Ιούνη, για να ψηφίσει. Έσπευσε την Τετάρτη που μας πέρασε… Έριξε στην κάλπη το ψηφοδέλτιο, μαζί με ένα σχοινί που είχε δέσει στον λαιμό του σε ένα δέντρο στο παρκάκι του Αγίου Φιλίππου στη Νίκαια. Ήταν 61 χρονών, ηλεκτρολόγος, πατέρας δύο παιδιών.

Πάνω στο… ψηφοδέλτιο, στη θέση του σταυρού, έγραψε:

«Η αστυνομία δεν με ξέρει. Δεν έχω πιει ποτέ. Γυναίκες και ναρκωτικά ούτε στα όνειρα. Καφενείο δεν έχω πάει ποτέ, δουλειά όλη μέρα! Αλλά έκανα ένα μεγάλο έγκλημα: έγινα επαγγελματίας στα 40 με αποτέλεσμα να φεσωθώ. Τώρα ο μ…… των 61 ετών πρέπει να πληρώσω. Εύχομαι τα εγγόνια μου να μη γεννηθούν στην Ελλάδα, μια και δεν θα αποτελείται από Έλληνες από εδώ και στο εξής. Τουλάχιστον να ξέρουν μια άλλη γλώσσα, μια και θα την έχουν καταργήσει εντελώς! Εκτός αν υπήρχε πολιτικός με α……. τύπου Θάτσερ για εμάς και το κράτος να συμμορφωθούμε».

Στη θέση του τραγικού ηλεκτρολόγου βρίσκονται χιλιάδες εργαζόμενοι ακόμη και επιχειρηματίες. Και αυτό αυξάνει τις ευθύνες των πολιτικών μας, αλλά και εκείνων που σήμερα ηγεμονεύουν την Ευρώπη. Όσο καθυστερούν να ξεσφίξουν τη θηλιά, τόσο θα βάφονται τα χέρια τους με αίμα… ανθρώπων που δεν έφταιξαν σε τίποτα… Απλώς ήθελαν να ζήσουν. Κι αυτό σήμερα κατάντησε να είναι έγκλημα…


Σχολιάστε εδώ