ΔΙΑΤΙ να το κρύψωμεν άλλωστε

Ήθελε τη συμφιλίωση

Ηρέμησε ο Κ. Μητσοτάκης από την επανάκαμψη της Ντόρας στη ΝΔ. Ήταν υπέρμαρχος της επιστροφής, γιατί έτσι αποφεύχθηκε η άγρια σύγκρουση των αδελφών… Ντόρας – Κυριάκου… Να σημειώσουμε ότι, όπως λένε οι πληροφορίες μας, ο πρώην πρωθυπουργός ήταν εξαρχής αντίθετος με την απόφαση της κόρης του να φτιάξει κόμμα.

• Ανατροπή στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Κεφαλονιά. Και οι τρεις τής αναμέτρησης της 6ης Μαΐου… αποστρατεύθηκαν. Τους χρεώθηκε η ήττα, η απώλεια της έδρας. Επικεφαλής μπήκαν ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός Τουρισμού Πέτρος Αλιβιζάτος μαζί με τη Σοφία Λουκέρη και τον Σταύρο Τραυλό. Άργησε να βρει το φως της η Συγγρού… Η αγωνία τους είναι αν θα υπάρξει η ποθητή συσπείρωση της παράταξης.

• Σημαντικές εσωτερικές αντιδράσεις είχε ο Τσίπρας για τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στελεχών της Κοινωνικής Συμφωνίας και συγκεκριμένα πρώην βουλευτών. Αυτός ήταν ο λόγος που ναυάγησε η εκλογική σύμπραξη, την οποία ήθελε η Λούκα. Αυτό πάντως δεν εμπόδισε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ από την Κοινωνική Συμφωνία.

• ΤΕΛΙΚΩΣ, στον ΛΑΟΣ τα πράγματα δεν είναι τόσο άσχημα όσο δείχνουν, είναι ακόμη… χειρότερα. Αρκεί να επισημάνω τις θριαμβολογίες στις οποίες επιδόθηκε ο Γ. Καρατζαφέρης ανακοινώνοντας την προσχώρηση στο κόμμα του δύο στελεχών από τη ΝΔ κι ενός από την Κοινωνική Συμφωνία. Γεγονός που τον (εξ)ώθησε να μιλήσει για την… πολυσυλλεκτικότητα του ΛΑΟΣ. Ποια είναι τώρα η αλήθεια; Τα προερχόμενα από τη ΝΔ στελέχη δεν τα γνωρίζει ούτε ο περιπτεράς της γειτονιάς τους, ενώ εκείνον από την Κοινωνική Συμφωνία δεν τον ήξερε ούτε η Λ. Κατσέλη. Για την ακρίβεια, όπως διευκρινίσθηκε, είχε κάνει αίτηση εγγραφής στο τέως κόμμα, αλλά δεν είχε εγκριθεί!


Σχολιάστε εδώ