Στο φτερό…

Παίζει μπάλα ο Άδωνις με επιχειρήματα, χαρτιά και ντοκουμέντα! Φέρνοντας σε δυσχερή θέση -όχι με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα- συνομιλητές του ΣΥΡΙΖΑ που διακρίνονται για τη σοβαρότητα και τη συνέπειά τους, όπως ο σύντροφος Μπαλάφας. Που έρχονται αντιμέτωποι με τις ίδιες τις διακηρυγμένες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ορισμένες των οποίων ουδόλως αποκλείεται να εξελιχθούν σε… αποκηρυγμένες. Βλέπετε, άλλο κόμμα διαμαρτυρίας, άλλο εξουσίας.

Ολανδρέου, λοιπόν! Ατυχής η έμπνευση, ξέχωρα και από το αναμφισβήτητο γεγονός ότι ο Γιώργος δεν έχει… ταίρι!

Και τι δεν είπε… «ο στόμας» -που λένε μερικοί- του αρχηγού του ΛΑΟΣ. Τα βέλη του, μάλιστα, προς τον Βελόπουλο παραήσαν δηλητηριώδη. Να ανήκει, άραγε, ο αρχηγός στον αστερισμό του Τοξότη; Το βέβαιο, ωστόσο, είναι ότι βρίσκεται εκτός στόχου. Γενικότερα..

Μικρομέγαλος ο Αλέξης; Δηλαδή, ως μικρός είναι μεγάλος και ως μεγάλος μικρός; Μικρότητες και Μεγαλοστομίες; Πολλά τα ερωτήματα και τα… ερωτήματα, μέσα σε 2-3 προτάσεις. Περιμένουμε, λοιπόν, τις επί της ουσίας των πραγματικών θεμάτων που απασχολούν τον κόσμο προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Αναγκαία, βέβαια, προϋπόθεση να είναι ίδιες για όλους. Σε διαφορετική περίπτωση, θα μιλάμε για… Συνισ- τόσες!

ΛΑΟΣ και ξερό ψωμί, επέλεξε ο Γ. Καρατζαφέρης -προς μεγάλη πίκρα και του επαναδραστηριοποιηθέντος Ψωμιάδη- μολονότι από πολλούς θεωρείται ότι το κόμμα τα έχει φάει τα ψωμιά του.

Την ώρα που ο Τσίπρας δίνει μπαράζ συνεντεύξεων και πραγματοποιούνται διεθνείς επαφές με τον Αλέξη, το ΚΚΕ αρκείται στις λέξεις. Τελικά ό,τι… διαλέξει.

Άντε, τώρα, να μην τα παίρνει ο Ευάγγελος με την πρόσκληση του Αντώνη στον Αλέξη. Δυό δυό, στην μπανιέρα δυό δυό (που λέει και το τραγούδι) και ίδιος στα κρύα του… λουτρού;

Νεοδημοκράτης παρατηρούσε, με ανακούφιση, ότι μάλλον ευνοεί το κόμμα η άρνηση του ΛΑΟΣ για συμπόρευση, γιατί θα πολλαπλασιαζόντουσαν οι… συνιστώσες!

Στο DNA των προδοτών αναφέρθηκε ο Καρατζαφέρης. Προδίδοντας την αμηχανία του…


Σχολιάστε εδώ