Οι τρεις πονοκέφαλοι Αλαφούζου για ΠΑΟ

Καθημερινά συναντάει ανθρώπους που μπορούν να συνδράμουν την προσπάθειά του είτε με χρήματα είτε μέσω προσωπικής ενασχόλησης. Ο Αλαφούζος είδε αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών, ενώ ανέλυσε το πλάνο του και στους μικρομετόχους της «πράσινης» ΠΑΕ. Υπάρχουν, όμως, σοβαρά εμπόδια για την ευόδωση των προσπαθειών που καταβάλλει ο καναλάρχης. Πρώτα απ’ όλα του λείπουν τα κεφάλαια. Με δάνεια επιχειρεί να εξασφαλίσει τα χρήματα που θα κλείσουν τις τρύπες και ήδη στην Παιανία ακούστηκαν οι πρώτες γκρίνιες.

Έπειτα, ο Αλαφούζος πρέπει να πείσει τους οργανωμένους οπαδούς ότι δεν έχει σχέση με το εγχείρημα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Στη συνάντηση της Τρίτης κυριάρχησε η δυσπιστία από την πλευρά των συνδεσμιτών, οι οποίοι ζήτησαν εγγυήσεις από τον Αλαφούζο για οριστική απομάκρυνση του Τζίγγερ από τις εξελίξεις του «τριφυλλιού».

Ο τρίτος πονοκέφαλος δημιουργείται από τη στάση του Ανδρέα Βγενόπουλου. Ο Αλαφούζος έχει αμέσως ανάγκη τα 1,7 εκατ. ευρώ του βασικού μεγαλομετόχου, αλλά ο τελευταίος θέτει όρους, με πιο βασικό να εξασφαλίσει την ασυλία από όσα ΜΜΕ του ασκούσαν κριτική το προηγούμενο διάστημα.

Μέσα στην εβδομάδα, πάντως, αναμένονται εξελίξεις. Ειδικά εάν εξασφαλίσει ο Παναθηναϊκός την πρώτη θέση στα πλέι οφ, καθώς τότε θα γίνει ευκολότερη υπόθεση η λήψη δανείου με ενέχυρο τα προσδοκώμενα έσοδα από τη συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και ειδικά στο Τσάμπιονς Λιγκ.


Σχολιάστε εδώ