Νέες πιέσεις από τη Ρεάλ στον Ζοτς!

Η απώλεια της Ευρωλίγκας από τον Παναθηναϊκό ελάχιστα επηρέασε τη δημοφιλία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην Τουρκία και στην Ισπανία. Οι Τούρκοι θέλουν τον Ζοτς και του προσφέρουν «γη και ύδωρ», αλλά ο νυν τεχνικός του «τριφυλλιού» φρόντισε και τους έκοψε την όρεξη. «Θα το σκεφτόμουν έπειτα από δύο ή τρία χρόνια», ήταν η απάντησή του σε σχετική ερώτηση τούρκου δημοσιογράφου που γνωρίζει το ενδιαφέρον της Εφές και της Φενέρ για τον Ζοτς.

Στην Ισπανία, όμως, συνεχίζουν να αναδεικνύουν τον Ομπράντοβιτς ως βασικό στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» αναζητά τον προπονητή που θα την επαναφέρει στην κορυφή, εκεί που την ανέβασε πριν από 17 χρόνια ο σέρβος κόουτς.

Το μέλλον του Ομπράντοβιτς, ωστόσο, θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα πάρουν ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Ο Ζοτς πείσμωσε από την απώλεια της Ευρωλίγκας και αν οι Γιαννακόπουλοι του δείξουν ότι θα παραμείνουν ενεργοί στην ηγεσία της ΚΑΕ, τότε μπορεί να επανεξετάσει την απόφασή του για αποχώρηση από την Ελλάδα, με στόχο την επανάκτηση του 7ου ευρωπαϊκού τροπαίου με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, τον οποίο ούτως ή άλλως αισθάνεται σπίτι του. Στην Κωνσταντινούπολη, άλλωστε, σχολίαζε με τον καλύτερο τρόπο τη συμπαράσταση του κόσμου παρά τις δύο ήττες από ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα.


Σχολιάστε εδώ