ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ Ή ΤΗΝ… ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται να έχει το πάνω χέρι τόσο στη διεκδίκηση της πρωτιάς στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ όσο και στις πιθανότητες να βρει προσιτούς αντιπάλους στον δρόμο προς το σεντόνι με τα εκατομμύρια ευρώ. Για τους «πράσινους» αρκεί απόψε και ο πόντος της ισοπαλίας. Όσο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Παναθηναϊκός μπορεί να ποντάρει στις δύο καλές σεζόν του στην Ευρώπη, σε αντίθεση με την ΑΕΚ, η οποία θα τα βρει μπαστούνια, καθώς τα τελευταία χρόνια εξελίχθηκε σε… σάκο του μποξ στις διεθνείς υποχρεώσεις της.

Το έλλειμμα στο κέντρο

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα επιδιώξει να χτυπήσει με επιθετικό σχήμα, καθώς η απουσία των Κατσουράνη, Βιτόλο στερούν από τον Παναθηναϊκό δύο αξιόλογες επιλογές στη μεσαία γραμμή. Ο Σιμάο και ο Καραγκούνης, βέβαια, μπορούν να καλύψουν τα κενά, ενώ στα συν του «τριφυλλιού» μπορούμε να υπολογίσουμε την καλή κατάσταση του Σωτήρη Νίνη, ο οποίος σκόραρε στο Περιστέρι και έδειξε πως ξεπέρασε τον τραυματισμό του στη μύτη αλλά και την αγωνιστική απραξία από τη ρήξη χιαστών.

Φουλ επίθεση και ό,τι βγει

Στην ΑΕΚ ο Νίκος Κωστένογλου και οι παίκτες του γνωρίζουν ότι παίζουν για ένα αποτέλεσμα. Μόνο η νίκη δίνει στους «κιτρινόμαυρους» ελπίδες για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μοιραία, οι παίκτες της Ένωσης θα μπουν αποφασισμένοι να ρισκάρουν. Να πιέσουν τους αντιπάλους με στόχο ένα γρήγορο γκολ, το οποίο θα φορτώσει με άγχος τους «πράσινους» και θα δημιουργήσει τους χώρους για τις κόντρες σε Λεονάρντο και Κλωναρίδη, που παραδοσιακά πιάνουν καλή απόδοση κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Καχυποψία για Κάκο

Η ΚΕΔ όρισε στο ντέρμπι τον Τάσο Κάκο. Τόσο οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» όσο και τα στελέχη της ΑΕΚ αντιμετωπίζουν επιφυλακτικά τον κερκυραίο ρέφερι. Ο Κάκος, βέβαια, έχει αποδείξει ότι, αν θέλει να βγάλει στα ίσια ένα ματς, δεν ακούγεται «κιχ». Τα λεφτά που διακυβεύονται, όμως, είναι πολλά και άρα έντονη η πίεση που αναμένεται να ασκηθεί στον διεθνή διαιτητή.


Σχολιάστε εδώ