Η ΑΕΚ εξασφάλισε διαβεβαιώσεις της ΟΥΕΦΑ!

Οι επιχειρηματίες ζητούν πίστωση χρόνου μέχρι να δουν πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και αν θα προκύψει κυβέρνηση ικανή να αποτρέψει τη χρεοκοπία της χώρας. «Δεν υπάρχουν λεφτά και όσοι διαθέτουν εμφανίζονται επιφυλακτικοί», ισχυρίζονται στο περιβάλλον του Ανδρέα Δημητρέλου, ο οποίος επικοινωνεί καθημερινά με τον Νικολαΐδη. Η ΟΥΕΦΑ, βέβαια, δεν μπορεί να περιμένει. Τα χρονικά περιθώρια εξαντλήθηκαν και μόνο δραστικές ενέργειες θα δώσουν λύσεις στο πρόβλημα.

Η Ένωση έχει διακανονίσει τις οφειλές της. Μόνο που η δόση του Μαΐου, που ανερχόταν στο 1,2 εκατ. ευρώ, παραμένει απλήρωτη, αν και έχει περάσει ήδη μία εβδομάδα, καθώς οι πληρωμές είχαν προγραμματιστεί για τις 10 του μήνα. Από το περιβάλλον του Ντέμη υπάρχει διαρροή ότι βρέθηκαν τα χρήματα και θα γίνουν οι πληρωμές, καθώς η ΑΕΚ εξασφάλισε παρασκηνιακά τη διαβεβαίωση της ΟΥΕΦΑ ότι «αν πληρώσετε και δείξετε συνέπεια στους διακανονισμούς, θα πάρετε άδεια συμμετοχής στις διεθνείς διοργανώσεις».

Τα ενθαρρυντικά μηνύματα για τον κόσμο της Ένωσης προέρχονται από τις συναντήσεις που πραγματοποιεί ο Ντέμης με στελέχη της ΠΑΕ, καθώς στις συζητήσεις δείχνει πως έχει συγκεκριμένο πλάνο στο μυαλό του. Σχέδιο με ποδοσφαιρική λογική που θα επιτρέψει αρχικά στην ΑΕΚ να επιβιώσει και εν συνεχεία να χτίσει μία ομάδα από την αρχή σε υγιείς βάσεις και με αιχμή ταλέντα από την Ελλάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι και ο Άρναρ Γκρέταρσον θα δραστηριοποιηθεί στις αγορές της Σκανδιναβίας και του Βελγίου, τις οποίες γνωρίζει καλά, με προφανή στόχο την ανακάλυψη νεαρών παικτών που θα μπορούν να βελτιωθούν μέσα από τη δουλειά.


Σχολιάστε εδώ