Όχι στην ηλεκτρονική καταγραφή των συναλλαγών

Στη σχετική ανακοίνωσή της σημειώνει ότι αποτελούν εθνική ανάγκη η αυστηροποίηση του δημόσιου βίου της χώρας και η αποφασιστική αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής, παράλληλα όμως τονίζει ότι δεν μπορεί να δεχτεί ανατροπή των συνταγματικών δικαιωμάτων και των ατομικών ελευθεριών.
Προσθέτει, δε, σε άλλο σημείο της ανακοίνωσης ότι «η θέσπιση παρόμοιων ανελεύθερων και καταπιεστικών μέτρων θα είναι η σταγόνα που θα ξεχειλίσει το ποτήρι της οργής» και ότι «η Ελληνική Δημοκρατία δεν θα γίνει αστυνομικό κράτος λόγω της ανικανότητας των κυβερνώντων».
Και η Ένωση τέως Βουλευτών – Ευρωβουλευτών καταλήγει στην ανακοίνωσή της: «Αν κάποιοι δεν φιλοδοξούν να καθίσουν στο εδώλιο του επόμενου Ειδικού Δικαστηρίου για συνειδητή και βάναυση παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και συνταγματικών ελευθεριών του έλληνα πολίτη, καλούνται να εμποδίσουν αμέσως κάθε δόλια σκέψη και μεθόδευση των εγχώριων και αλλοδαπών συμβούλων τους.
Οι απελπισμένοι και οργισμένοι Έλληνες με ποδοπατημένη τη ζωή και την ελπίδα τους δεν θα δεχτούν τον πρόσθετο διασυρμό της αξιοπρέπειάς τους και την παραβίαση του κοινωνικού ασύλου τους».


Σχολιάστε εδώ