Παίζει και ο Δώνης για τον Παναθηναϊκό

Σε επίπεδο διερεύνησης, οι «πράσινοι» έχουν σημειώσει άλλα δύο ονόματα στη λίστα τους. Πρόκειται για τον Πάολο Σόουζα, παλιό ποδοσφαιριστή του «τριφυλλιού», που προσπαθεί να χτίσει καριέρα ως προπονητής. Ο έτερος μνηστήρας του «πράσινου» πάγκου είναι ο Γιώργος Δώνης, με περισσότερους υποστηρικτές στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ, παρά τις αντιρρήσεις που εκφράζουν κατά καιρούς τα ΜΜΕ που απευθύνονται στους φίλους του «τριφυλλιού».

Ο Δώνης προέρχεται από δύο εντυπωσιακές σεζόν, στις οποίες οδήγησε τον Ατρόμητο ισάριθμες φορές στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ φέτος τον έβαλε και στα πλέι οφ. Διατηρεί, μάλιστα, άρρηκτους δεσμούς με τον Παναθηναϊκό, καθώς οι δύο γιοι του αγωνίζονται στα τμήματα υποδομής των «πρασίνων». Στο Περιστέρι, βέβαια, έχουν εκφράσει την επιθυμία να παρατείνουν τη συνεργασία τους με τον έλληνα τεχνικό, στον οποίο κατέθεσαν δελεαστική πρόταση. Ο Δώνης, όμως, εκτιμά ότι με τον Ατρόμητο χτύπησε ταβάνι και σκέφτεται να αναζητήσει μία διαφορετική πρόκληση στην καριέρα του, αν και δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τη συνεργασία του με τον Γιώργο Σπανό.

Στον Παναθηναϊκό θέλουν να τελειώσουν πρώτα τα πλέι οφ κι έπειτα να ασχοληθούν με το θέμα του προπονητή. Αν έχει υπομονή έως τότε, ο Δώνης θα παίξει δυνατά για τον πάγκο του «τριφυλλιού». Διαφορετικά, οι «πράσινοι» θα πάνε σε λύση από το εξωτερικό.


Σχολιάστε εδώ