Την Κυριακή γυρίζουμε τον τροχό της Ιστορίας

Αυτές οι εκλογές είναι ένα δημοψήφισμα που θα κρίνει την πορεία του τόπου για πάρα πολλά χρόνια. Ή θα δώσουμε ψήφο ανοχής και νομιμοποίησης στον Σαμαρά, τον Βενιζέλο, την «τρόικα» και τον Ράιχενμπαχ για να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο ή θα ανατρέψουμε το Μνημόνιο και την πολιτική συμμαχία που το στηρίζει, ανοίγοντας τον δρόμο σε έναν Νέο Συνασπισμό εξουσίας και μια κυβέρνηση της Αριστεράς που θα καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση, θα ακυρώσει το Μνημόνιο της χρεοκοπίας και θα ανατρέψει την πορεία του λαού μας προς τη δυστυχία.

Οι πολίτες πρέπει να πάνε στην κάλπη με καθαρό μυαλό και ανοιχτά μάτια και να μην αφήσουν αυτήν τη μοναδική ιστορική ευκαιρία να πάει χαμένη. Να μη δώσουν άλλη μια ευκαιρία στο καταρρέον μνημονιακό μπλοκ να αναστηθεί. Η ψήφος για να είναι αποτελεσματική και ισχυρή πρέπει να συγκεντρωθεί. Aυτό το κύμα αξιοπρέπειας, αυτοπεποίθησης και ανατροπής που ξεσηκώνεται από τις τέσσερις γωνιές της Ελλάδας πρέπει να γίνει δύναμη ανατροπής.

Την Κυριακή την υπογραφή τη βάζει ο ελληνικός λαός. Τις κόκκινες γραμμές τις βάζει ο ελληνικός λαός. Την Κυριακή η ανατροπή στην Ελλάδα θα είναι ένα μήνυμα σε όλη την Ευρώπη. Η κάλπη της 6ης Μαΐου μπορεί να βάλει τέλος στην καταστροφική πολιτική των Μνημονίων και να φέρει τον λαό ξανά κυρίαρχο στη χώρα του.


Σχολιάστε εδώ