Στις κάλπες για την ανατροπή!

Ο κ. Σαμαράς, την ημέρα που προκηρύχτηκαν οι επερχόμενες εκλογές, δήλωσε ότι «Η Ελλάδα βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση που έχει βρεθεί ποτέ σε περίοδο ειρήνης». ΝΑΙ. Έτσι είναι, κ. Σαμαρά. Και σε αυτήν την κατάσταση την έχετε φέρει εσείς. Μαζί με το ΠΑΣΟΚ. Εναλλάξ από το 1974. Πότε ο ένας και πότε ο άλλος. Και τώρα ΜΑΖΙ! Ως συνεργαζόμενα κόμματα. Φανατίσατε τόσα χρόνια όλους αυτούς που καταδικάσατε σε φτώχεια σήμερα. Τους πείσατε ότι έχετε διαφορές. Τώρα λοιπόν που έπρεπε να γονατίσετε τον ελληνικό λαό διά της τυφλής υποταγής στα νεοφιλελεύθερα κέντρα, και να επιβάλετε το Μνημόνιο, αποδείξατε πως, όσον αφορά την αποδιάρθρωση της κοινωνίας, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!

1,5 εκατομμύριο άνεργοι. 3,5 εκατομμύρια φτωχοί. Και τα υπόλοιπα 5 εκατομμύρια που οδεύουν με ταχύτητα προς μία από τις προηγούμενες κατηγορίες.

Είσαστε ΜΑΖΙ λοιπόν κύριοι. Ε, καιρός να είμαστε και εμείς, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ! Σε ένα μέτωπο προοδευτικό, αντιμνημονιακό, ένα μέτωπο που θα ανατρέψει τις πολιτικές που επιβάλλουν οι πιο συντηρητικές δυνάμεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

Τώρα είναι η ώρα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Της Αριστεράς που συκοφαντήσατε τόσα χρόνια. Της οποίας τον λόγο αποκρύψατε και διαστρεβλώσατε. Που την κατηγορήσατε για μύρια όσα και της φορτώσατε ένα σωρό προβοκάτσιες που στήσατε.

Τώρα είναι η ώρα να στηρίξουμε την Αριστερά. Να υπερψηφίσουμε τα ψηφοδέλτια του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς – Κοινωνικό Μέτωπο. Με μια αποφασιστική λαϊκή στήριξη, για να καταγγείλουμε τη δανειακή σύμβαση που μας σκοτώνει. Για να εφαρμόσουμε ένα πρόγραμμα αναδιανομής του πλούτου. Για κοινωνική και οικονομική δικαιοσύνη. Για να δημιουργήσουμε ασπίδα κοινωνικής προστασίας και υπεράσπισης των δημόσιων αγαθών. Για να ανακουφίσουμε τα χαμηλά στρώματα που πλήττονται, τους άνεργους, αλλά και όσους βρίσκονται σήμερα στο περιθώριο. Αυτοί εκεί έξω καραδοκούν. Έχουν αγωνία για το αποτέλεσμα. Και η κ. Μέρκελ και το ΔΝΤ. Μας έστειλαν άλλωστε και τα μέτρα του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης που επιθυμούν. Τι σήμα θα τους δώσουμε; Ψηφίζοντας ΠΑΣΟΚ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ή άλλο μηνονιακό κόμμα, είναι σαν να τους λέμε: «Συμφωνούμε με τον μεσαίωνα στον οποίο μας καταδικάσατε, συνεχίστε»!

Φίλες και φίλοι. Στις 6 του Μάη, θα πάρουμε στα χέρια μας μια δέσμη ψηφοδελτίων και έναν φάκελο. Από το ποιο ψηφοδέλτιο θα εσωκλείσουμε σ’ αυτόν τον φάκελο, θα εξαρτηθεί το μέλλον μας. Θα δώσουμε λοιπόν μήνυμα στην Ευρώπη «Ως εδώ»; Θα δώσουμε το σινιάλο για την έναρξη του αγώνα για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ; Ή θα κάνουμε πίσω;

ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν στο φάκελο. ΣΥΡΙΖΑ και ΔΑΓΚΩΤΟ!


Σχολιάστε εδώ