Ποιος σκότωσε τον ελληνοαμερικανό Χάρη Γκάλη;

τον μυστηριώδη θάνατο του ελληνοαμερικανού επιχειρηματία Χάρη Γκάλη – βρέθηκε νεκρός στο γραφείο του στη Νέα Υόρκη ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η συνεργασία του με την εταιρεία Siemens για την ολοκλήρωση των συστημάτων των πυραύλων Patriot.

Ο Χάρης Γκάλης ήταν συγγενής του Χιώτη στην καταγωγή Ν. Βόγια, ηλεκτρολόγου – μηχανολόγου και με σπουδές στη βιοϊατρική τεχνολογία, ο οποίος συμμετείχε σε προγράμματα παραγωγής «έξυπνων βολβών» και ειδικών εξαρτημάτων ηλεκτρονικού εξοπλισμού για τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Τον εν λόγω επιστήμονα (Βόγια) τον έχουμε συναντήσει και στην υπόθεση της μίζας του 1.000.000 μάρκων που έχει παραδεχθεί εδώ και χρόνια ότι έλαβε ο κ. Θεόδωρος Τσουκάτος μαζί με άλλους δύο επιφανείς χιώτες μεσολαβητές, τους κ. Πιταούλη και Βίο. Θυμίζουμε ότι ο Τσουκάτος έχει καταθέσει ότι τα παρέδωσε στο κόμμα, πράγμα που δεν αμφισβητήθηκε.

• Ποιοι ήθελαν νεκρό τον ελληνοαμερικανό Χάρη Γκάλη;

• Σε ποιον έλληνα πολιτικό -αλλά και σε άλλα πρόσωπα- δόθηκαν μίζες για να κατασκευαστούν οι πλακέτες ηλεκτρονικής πλοήγησης των Patriot από τη Siemens Τηλεβιομηχανική στη Θεσσαλονίκη;

• Κύριε Αντώνη Σαμαρά, εν δυνάμει πρωθυπουργέ της Ελλάδας, θα ανοίξετε αυτόν τον φάκελο;


Σχολιάστε εδώ