Πετάνε στον δρόμο 25.000 διαβητικούς!

Συνολικά, δηλαδή, μειώνεται το δυναμικό του νοσοκομείου κατά 60 κλίνες, ενώ… μένουν στον δρόμο 25.000 διαβητικοί, οι οποίοι έχουν άμεση εξάρτηση από το Διαβητολογικό Κέντρο! Με τον ίδιο Οργανισμό, που πλήττει καίρια τον τομέα περίθαλψης στον Πειραιά και υποβαθμίζει δραματικά τις δυνατότητες του νοσοκομείου, αυξάνονται οι θέσεις ειδικευόμενων γιατρών και δημιουργούνται δύο νέες θέσεις επιστημονικών συμβούλων (έμμισθων) παρά τω προέδρω! Δηλαδή από τη μια κόβουν το… οξυγόνο σε 25.000 διαβητικούς και από την άλλη αυξάνουν τις δαπάνες με τη θεσμοθέτηση νέων θέσεων συμβούλων!

Το γεγονός, αν και δεν έχει κυκλοφορήσει ευρύτερα, έχει αναστατώσει τους ασθενείς και ιδιαίτερα τους διαβητικούς, που αισθάνονται ότι… χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους.
Την περίεργη και ανεξήγητη αυτή ενέργεια του υπουργείου Υγείας αποκάλυψε η πρώην διευθύντρια του νοσοκομείου Ευαγγελία Γιαννακάκου, που κατεβαίνει ως υποψήφια βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Πειραιά, η οποία ενημέρωσε αμέσως την ηγεσία του κόμματος, απ’ όπου πήρε τη διαβεβαίωση πως η πρώτη ενέργεια που θα κάνει στον Πειραιά η ΝΔ, σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση, θα είναι να ανακαλέσει τον απαράδεκτο νέο Οργανισμό του Τζαννείου και κυρίως να προστατεύσει τους 25.000 διαβητικούς οι οποίοι τις τελευταίες μέρες έχουν χάσει τον ύπνο τους.


Σχολιάστε εδώ