Ο Κόντης επιμένει να γίνει το αφεντικό στην ΠΑΕ Άρης

Τη συσπείρωση του κόσμου στο πλευρό του επιχείρησε ο Γιάννης Κόντης στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης. Με έμμεσες επιθέσεις στον Λάμπρο Σκόρδα, ο Κόντης θέλησε να βγει λάδι για όλα όσα του καταμαρτυρούν φίλοι και αντίπαλοι και δήλωσε ότι μένει στο ποδόσφαιρο μόνο επειδή έχει όραμα για τον Άρη. Για τους επενδυτές προτίμησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του. Αρκέστηκε σε νέα δέσμευση πως θα παρουσιάσει τα πάντα στην Κοινωνία Μελών Άρη, δηλαδή στην παλιά λέσχη, από την οποία θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Επί της ουσίας, ο Κόντης επιβεβαίωσε την ειδησεογραφία μας για τον διχασμό των «κίτρινων». Τον απέδωσε, όμως, στα ΜΜΕ και κυρίως στις διασυνδέσεις του Σκόρδα, τον οποίο απέφυγε να κατονομάσει, αλλά τον φωτογράφισε πολλές φορές.

Σκάνε κανόνια

Στην πράξη, πάντως, ο Άρης βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη διάλυση, καθώς τέσσερις-πέντε ποδοσφαιριστές έχουν ήδη ζητήσει από τους δικηγόρους τους να προχωρήσουν σε προσφυγές για να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους. Ο πρώτος που κινεί τα νήματα είναι ο Ντίκο και από κοντά του βρίσκονται οι Φατί, Σανκαρέ, δηλαδή όλοι οι γαλλοθρεμμένοι. Ακόμα και ο Νέρι Καστίγιο (φωτό) έχει φτάσει στα όριά του, όμως ο Κόντης κουμαντάρει τον Μεξικανό, παρά την πίεση που ασκεί στον έμπειρο παίκτη ο Γιώργος Ξενίδης, ο οποίος λειτουργεί ως εκπρόσωπός του.


Σχολιάστε εδώ