Ντομίγκος προτιμάει ο Μαρινάκης

Προβάδισμα στον Ντομίγκος Πιατσέντσα έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τη θέση του προπονητή στον Ολυμπιακό κατά τη διάρκεια γεύματος που παρέθεσε το μεσημέρι της Πέμπτης στους ρεπόρτερ των «ερυθρολεύκων».

«Είναι πολύ καλός προπονητής. Αν θέλει να έρθει στην Ελλάδα, θα το συζητήσουμε σοβαρά», είπε μεταξύ άλλων ο Μαρινάκης. Οι δισταγμοί του σχετίζονται με την παράταση που ζήτησε ο πορτογάλος τεχνικός, επειδή προφανώς περιμένει να δει τι θα συμβεί με την Πόρτο.

Αν στραβώσει κάτι με τον πρώην προπονητή της Μπράγκα και της Σπόρτινγκ, οι «ερυθρόλευκοι» θα στραφούν εκ νέου στην ισπανική αγορά. Αλλά ο Έμερι είναι ακριβός, ενώ για τους δύο Μαρτίνεζ, της Λεβάντε και της Γουίγκαν, εκφράζονται αμφιβολίες κατά πόσο μπορούν να λειτουργήσουν σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Είναι σαφές, λοιπόν, ότι ο Μαρινάκης προτιμάει τον Ντομίγκος, τόσο λόγω ηλικίας όσο και επειδή έχει πολλά κοινά με τον Βαλβέρδε στην τακτική και έτσι θα υπάρχει στον Ολυμπιακό μία συνέχεια, χωρίς να χρειαστεί αλλαγή φιλοσοφίας.

Σε ό,τι αφορά τις ανανεώσεις, το θέμα του Μοντέστο παραμένει ανοικτό.

Ο Ιμπαγάσα φαίνεται να βρίσκεται προ της πόρτας εξόδου, καθώς στον Πειραιά έχουν παράπονα από κάποιες συμπεριφορές του στη διάρκεια της σεζόν, ενώ το μεγάλο αγκάθι είναι ο Μέλμπεργκ, στον οποίο έγινε πρόταση, αλλά ο Σουηδός εξακολουθεί να κρατάει αποστάσεις, διότι υπάρχει διαφωνία τόσο στη χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου όσο και στις ετήσιες αποδοχές του.


Σχολιάστε εδώ