Νοίκιασε ξενοδοχείο, δασικά σπίτια και εστιατόριο του Δήμου για 320 ευρώ τον μήνα!

Τα ακίνητα που εκμίσθωσε ο δήμαρχος είναι η ταβέρνα «Δεντράκι» στον λόφο Σαπών, το ξενοδοχείο που βρίσκεται ακριβώς δίπλα της και μια σειρά από δασικά σπίτια στην περιοχή Κασσιτερών!

Ο δήμαρχος έκανε πλειοδοτικό διαγωνισμό χωρίς να καθορίζει τιμή εκκίνησης και χωρίς να δοθεί η ανάλογη δημοσιότητα στην πρόσκληση ενδιαφέροντος, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν δύο υποψήφιοι επενδυτές, που τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν… ένας, αφού ο άλλος ήταν ο προηγούμενος εκμισθωτής, ο οποίος είχε αποκλειστεί από τον διαγωνισμό επειδή είχε εγκαταλείψει τη μίσθωση! Έτσι έμεινε μόνο ο πρόεδρος της ΔΕΛΤΑ Τηλεόρασης Αλεξανδρούπολης, Αντώνης Καμελίδης, ο οποίος πήρε όλο το «πακέτο» με το τίμημα που ήθελε και με το οποίο δεν θα νοίκιαζε ούτε… περίπτερο!

Κανονικά ο διαγωνισμός έπρεπε να επαναληφθεί, αφού με έναν μόνο συμμετέχοντα θεωρείται άκυρος, ωστόσο ο δήμαρχος τον κατακύρωσε, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις ακόμα και μεταξύ των συμβούλων του συνδυασμού του, οι οποίοι διερωτώντο αν αυτό οφείλεται στη διαρκή προβολή του δημάρχου από το συγκεκριμένο κανάλι!

Ο δήμαρχος, σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ελεύθερη Θράκη», ανέφερε ότι έγιναν όλα νόμιμα και ότι ο επενδυτής για να μπορέσει να λειτουργήσει το ξενοδοχείο, τα καταλύματα και το εστιατόριο θα πρέπει να δαπανήσει 150.000 ευρώ, προκειμένου να τα επισκευάσει γιατί βρίσκονται σε κακή κατάσταση.


Σχολιάστε εδώ