εκλογικά

Αξίζουν τον σταυρό σας…

• Χρειάζεται και στη νέα Βουλή ο Κώστας Τζαβάρας, που είναι υποψήφιος της ΝΔ, κατεβαίνει στην Ηλεία. Το έργο του, οι τοποθετήσεις του σ’ όλα τα θέματα, οι παρεμβάσεις του κατέδειξαν ότι πρόκειται για μια κοινοβουλευτική θητεία από μια ισχυρή προσωπικότητα που δεν χαρίζει κάστανα.

• Στην Αιτωλοακαρνανία είναι υποψήφιος της ΝΔ ο Θύμιος Δρόσος, ένας άνθρωπος με δράση και κοινωνική ευαισθησία. Αξίζει έναν σταυρό.

• Νέο αίμα στην Κέρκυρα. Ένας δραστήριος, πρώην ανώτερος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, ο Στέφανος Γκίκας, πολλά έχει να προσφέρει στο νησί του.

• Στα ψηφοδέλτια της ΝΔ μετέχουν πολλά αξιόλογα στελέχη, όπως ο Χρήστος Σταϊκούρας, υποψήφιος στη Φθιώτιδα, ο Γρηγόρης Αποστολάκος, υποψήφιος στη Λακωνία, ο συνάδελφος Γιάννης Ανδριανός στην Αργολίδα, ο Διονύσης Χιόνης στην Ηλεία, ο Γιάννης Βρούτσης στις Κυκλάδες, ο Σίμος Κεδίκογλου στην Εύβοια, ο Μάριος Σαλμάς στην Αιτωλοακαρνανία, ο Τζίμας Μαργαρίτης στη Δράμα, ο Αντώνης Μπέζας στη Θεσπρωτία, ο Σάββας Τσιτουρίδης στο Κιλκίς, ο Μάξιμος Χαρακόπουλος στη Λάρισα, ο Κωνσταντίνος Μουντζούρης στη Λέσβο, η Ζέττα Μακρή στη Μαγνησία, ο Γιάννης Λαμπρόπουλος στη Μεσσηνία, ο Κώστας Κουκοδήμος στη Ροδόπη, ο Μιχ. Αγγελόπουλος στη Σάμο, ο Θόδωρος Σκρέκας στα Τρίκαλα, ο Στάθης Κωνσταντινίδης στη Φλώρινα, ο Μανούσος Βολουδάκης στα Χανιά, ο Κων. Μουσουρούλης στη Χίο και άλλοι πολλοί που εσείς στον τόπο σας γνωρίζετε πολύ καλύτερα.

***

Αλλαγή σκυτάλης…

Στην Κόρινθο παίρνει αύριο με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ το βάπτισμα του πυρός ένας αξιόλογος νέος, ο Χρήστος Δήμας, νομικός και σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει καλές ρίζες. Πατέρας του είναι ο Σταύρος Δήμας, με μια πετυχημένη διαδρομή από όποιο πόστο κι αν πέρασε. Και όλα ήταν πολύ σημαντικά, με αποκορύφωμα τη θέση του Επιτρόπου στην ΕΕ και σήμερα του υπουργού Εξωτερικών. Σε όλα άφησε άσβεστα αποτυπώματα. Στο χέρι της Κορίνθου είναι να έχει καλή συνέχεια.

***

• Ένας Ληξουριώτης διεκδικεί την ψήφο των Κεφαλονιτών (και όχι μόνο) που μένουν στη Β΄ Αθήνας. Ο Ελευθέριος Κωνσταντακάτος είναι υποψήφιος βουλευτής στη Β΄ Αθήνας με το κόμμα του Τζήμερου, το «Δημιουργία, ξανά! – Πολιτική χωρίς πολιτικούς».
Με σπουδές εδώ και στο Λονδίνο, ο Ελευθέριος Κωνσταντακάτος, ο οποίος μετέχει στη γνωστή οικογενειακή επιχείρηση που είναι από τις αρχαιότερες στον κλάδο με καταστήματα σʼ όλη την Ελλάδα, εξηγεί γιατί αποφάσισε να μπει στην πολιτική: «Δεν επιτρέπεται να μένουμε αμέτοχοι σε όσα συμβαίνουν και να παραπονιόμαστε για τις ενέργειες των άλλων, εάν πρώτα εμείς δεν κάνουμε μια προσπάθεια να αλλάξουμε τα πράγματα για τη χώρα μας».

***

• Ιδιαίτερη δυναμική αποκτά το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στη Λευκάδα με τη συμμετοχή της Βασιλικής (Λιλής) Καραβία. Η Βασιλική (Λιλή) Καραβία είναι αρχιτέκτονας μηχανικός, σύμβουλος του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου και έχει εκλεγεί δύο φορές στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος.

***


Σχολιάστε εδώ