Είλωτες στη μερκελική γαλέρα…

«Το Μνημόνιο είναι κεκυρωμένο ”συμβόλαιο θανάτου” με επικεφαλής, θεσμικό μάλιστα, ”εκτελεστή” τη φίρεριν Μέρκελ. Επιβεβαιώνεται κραυγαλέα ως Σύμβαση Οικονομικής Γενοκτονίας των Ελλήνων – και κυρίως των νέων. Συνεπώς, δεν υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα εγκυρότητάς της.

Άρα, δεν ισχύει. Απαιτείται όχι η ”επαναδιαπραγμάτευσή” της, αλλά η εξ υπαρχής κατάρτισή της. Εξυπακούεται, ασφαλώς, πως εμείς οι Έλληνες αναγνωρίζουμε τα πραγματικά μας χρέη. Τους εξοντωτικούς τους τόκους δεν πρέπει να αναγνωρίσουμε.

Ωστόσο, για τα θύματά της η δεοντολογούσα φίρεριν αρνείται να καταβάλει τις αποζημιώσεις, ενώ εμείς εξακολουθούμε να χρηματοδοτούμε πλουσιοπάροχα (και εκβιαστικά) τη γερμανική οικονομία.

Πρωταρχικό και κατεπείγον καθήκον και της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης είναι να τηρήσει η φίρεριν Μέρκελ τις αρχές για τις οποίες επιτίμησε τον ιρλανδό πρωθυπουργό: όποιος παίρνει δάνειο, το πληρώνει. Να πληρώσει λοιπόν η κυβέρνηση της κ. Μέρκελ έντοκα το ”κατοχικό δάνειο” που ”συνήψαν” οι ναζί με την καθημαγμένη Ελλάδα, καθώς και τις έντοκες αποζημιώσεις των θυμάτων του ναζισμού, συμψηφίζοντάς τα με το συνολικό χρέος.

Εάν οι φεουδάρχες της ΕΕ επιμείνουν στη γενοκτονία μας και τη δουλοποίηση των ”αδύναμων” χωρών, τότε δεν είμαστε όλοι ελεύθεροι και αξιοπρεπείς πολίτες της Ευρώπης, αλλά κάποιοι, ιδίως οι Έλληνες, είναι είλωτες στη μερκελική γαλέρα».

* Ο Σωτήρης Παπαπολίτης, βουλευτής από το 1974,
αποχώρησε από την πολιτική το 1996 με τη θέση
ότι «… προτιμά την αξιοπρέπειά του από την καρέκλα».
Πόσοι άλλοι το έχουν κάνει αυτό;


Σχολιάστε εδώ