Φαβορί ο Μαρτίνες, με αουτσάιντερ τον Καπαρός και τον Ντομίγκος…

Άρχισε ο Ολυμπιακός την επιχείρηση αντικατάστασης του Ερνέστο Βαλβέρδε, με τον τελευταίο να αποτελεί και τον σύμβουλο του Βαγγέλη Μαρινάκη στο αρχικό ξεψάχνισμα των βιογραφικών. Αρχικά οι «ερυθρόλευκοι» στράφηκαν στον Έμερι, αλλά -όπως σας ενημερώσαμε- ο νυν τεχνικός της Βαλένθια αφενός έχει υψηλό κασέ και αφετέρου αναζητεί μια πρόταση από προηγμένο πρωτάθλημα. Στη δεύτερη θέση της λίστας υπήρξε το όνομα του Κίκε Σάντσες, αλλά και αυτός είχε υψηλό κασέ, ενώ έθετε και όρους για τη μεταγραφική ενίσχυση. Μοιραία, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού στράφηκαν σε άλλες επιλογές. Συζήτησαν με τον Μίτσελ, αλλά ο πρώην παίκτης της Ρεάλ απάντησε αρνητικά σε πρώτη φάση. Την ίδια στάση κράτησε και ο Λουίς Γκαρθία της Χετάφε, ενώ ο Μαουρίτσο Ποκετίνο της Εσπανιόλ εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην Ιβηρική Χερσόνησο. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» στράφηκαν στον Μαρτίνες της Λεβάντε και στον Ντομίγκος, ο οποίος οδήγησε πέρσι την Μπράγκα στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ κρατούν ανοικτή την πόρτα και για τον Χοακίν Καπαρός. Ενδιάμεσα οι άνθρωποι του Ολυμπιακού απέρριψαν την περίπτωση του Γκαρίδο, ενώ κράτησαν στη λίστα τους τον Τζούκιτς, αν και προτιμούν προπονητή από την Ισπανία. Ο Σέρβος, πάντως, έχει επηρεαστεί επαγγελματικά από την πολύχρονη παρουσία του στην Πριμέρα και συνεπώς δεν μπορούμε να τον αποκλείσουμε.

Τη δεδομένη χρονική περίοδο, πάντως, φαβορί είναι ο Μαρτίνες (φωτό), ο άνθρωπος που μεταμόρφωσε φέτος τη Λεβάντε των χιλίων προβλημάτων και την κατέστησε ισότιμη ανταγωνίστρια των εισιτηρίων για το επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ.

Τους παίρνει
συνεντεύξεις

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ταξίδεψαν στην Ισπανία ο Γιάννης Βρέντζος και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Είχαν την πρώτη επαφή με κάποιους μάνατζερ, αλλά την τελική απόφαση θα την πάρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης αφού συναντηθεί πρώτα με τους τρεις βασικούς υποψήφιους. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θέλει να δει αν θα ταιριάζουν τα χνότα του με τον διάδοχο του Ερνέστο Βαλβέρδε, διότι θεωρεί τη χημεία απαραίτητο συστατικό για την επιτυχία.


Σχολιάστε εδώ