Το έργο για τις Ένοπλες Δυνάμεις δεν τελειώνει ποτέ

Φαίνεται όμως ότι και το «έργο για τις Ένοπλες Δυνάμεις δεν τελειώνει ποτέ», καθώς ακόμη και αυτές τις ώρες, που μετράμε αντίστροφα για τις εκλογές, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ως υπουργός Εθνικής Άμυνας, συνεχίζει να χτενίζει την Ελλάδα πηγαίνοντας σε στρατιωτικές μονάδες και ακριτικά νησιά.

Τη Δευτέρα επισκέφθηκε τη Σχολή Πεζικού στη Χαλκίδα, με την ευκαιρία του εορτασμού του προστάτη του Στρατού Ξηράς Αγίου Γεωργίου. Μίλησε στους σπουδαστές, τους αξιωματικούς και τους υπαξιωματικούς της Σχολής και επιθεώρησε τον οπλισμό και τις εγκαταστάσεις. Την Παρασκευή επισκέφθηκε με στρατιωτικό ελικόπτερο τα φυλάκιά μας στο ακριτικό Αγαθονήσι και στο Φαρμακονήσι. Έδωσε το «παρών» σε μια ευαίσθητη εθνικά περιοχή ευθύνης των Ενόπλων μας Δυνάμεων, μια περιοχή που καθημερινά δέχεται την αμφισβήτηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας από τους γείτονές της. Επισκέφθηκε στη συνέχεια τη Σάμο και μίλησε στους αξιωματικούς και τους υπαξιωματικούς της 79 ΑΔΤΕ. Λίγες μέρες πριν από τις κρίσιμες εθνικές εκλογές, και ενώ οι περισσότεροι υπουργοί έχουν πετάξει λευκή πετσέτα στο υπουργείο τους για να τρέξουν για την επανεκλογή τους, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος συνεχίζει ακάθεκτος την περιοδεία του σε όλη την επικράτεια.

Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα υπήρξαν θετικά. Μένει να δούμε αν θα συνεχίσει το έργο του για τις Ένοπλες Δυνάμεις και μετά τις εκλογές… Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα σε έξι μήνες πραγματοποίησε τόσες επισκέψεις σε μονάδες του Στρατού μας, όσες δεν πραγματοποίησαν και οι δύο προηγούμενοι υπουργοί μαζί…

Ο αμυνόμενος


Σχολιάστε εδώ