Συντονιστής πήρε άδεια από τη… σημαία και εγκατέλειψε τη θέση του

Ένας από αυτούς, ο συντονιστής για την περιοχή της Βάδης-Βυρτεμβέργης Παναγιώτης Γαλάνης, που έχει καλές διασυνδέσεις με το πολυπολιτισμικό λόμπι του υπουργείου, αφού χρησιμοποίησε την ιδιότητα του συντονιστή όσο τον βόλευε, εγκατέλειψε τη θέση του πριν από τρεις μήνες, παίρνοντας άδεια από τη… σημαία, και ήρθε πίσω στην πατρίδα, επειδή έγινε σχολικός σύμβουλος σε αριστοκρατική συνοικία της Αθήνας!

Ούτε καν περίμενε να συνεδριάσει το αρμόδιο όργανο του υπουργείου για να του επιτρέψει τη μετακίνηση από τη μία θέση στην άλλη. Δεν τον ενδιέφερε καν τι θα γίνονταν, μετά την αποχώρηση από τη θέση του, τα σχολεία που μέχρι τότε συντόνιζε. Γονείς και εκπαιδευτικοί της περιοχής καταγγέλλουν την απίστευτη αυτή συμπεριφορά ανώτερου εκπαιδευτικού στελέχους και ζητούν να υπάρξουν κυρώσεις.

Δίκαιο το αίτημα των γονέων, αλλά, επειδή εμείς έχουμε δει πολλά σ’ αυτή τη χώρα, τους λέμε ότι τέτοιοι κύριοι συνήθως δεν υφίστανται κυρώσεις, επειδή «προστατεύονται» από πολιτικούς. Διαφορετικά ο κ. συντονιστής δεν θα είχε φύγει από τη θέση του χωρίς να πάρει άδεια από την υπηρεσία.

Και η ταλαίπωρη Ελλάδα πληρώνει αδρά συντονιστές για να βελτιώσουν την εικόνα της χώρας στη Γερμανία…


Σχολιάστε εδώ