Νταβούτογλου for ever!

Η τουρκική εξωτερική πολιτική βασίζεται στην αρχή «μηδέν προβλήματα με τους γείτονες»!

Ο δημιουργός της «μηδενικής αρχής», o νεοοθωμανός υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, σε συνέντευξη Τύπου στην Άγκυρα με ικανοποίηση αφηγήθηκε για την καρποφόρα συνεργασία με το Αζερμπαϊτζάν, τη Γεωργία, την Ουκρανία και τη Ρωσία.

Η Τουρκία έχει άσχημες σχέσεις μόνο με τρία κράτη, την Αρμενία, το Ισραήλ και τη Συρία (!), η πολιτική των οποίων, κατά τα λεγόμενα του Νταβούτογλου, χαρακτηρίζεται ως «έγκλημα έναντι του ίδιου του λαού τους και άλλων λαών».

Ευτυχώς, στους «εχθρούς» της Τουρκίας, ο Νταβούτογλου δεν συγκαταλέγει την Ελλάδα και την Κυπριακή Δημοκρατία. Σκέψου και να μας συμπεριλάμβανε στους εχθρούς! (τι αντιμετώπιση θα είχαμε…)

Μπροστά στις εκλογές της 6ης Μάη….

Η στήλη ξεκινάει από μία ΠΑΡΑΔΟΧΗ: ότι οι κυβερνώντες είναι ΥΠΟΛΟΓΟΙ απέναντι στον ΛΑΟ και στην ΙΣΤΟΡΙΑ και προπαντός απέναντι στη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. Διότι μέσω των Μνημονίων ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ τη χώρα στους ξένους δανειστές και τοκογλύφους, κατήργησαν την εθνική ανεξαρτησία, μας οδήγησαν στην εξάρτηση και στην υποτέλεια. Το εθελόδουλο πολιτικό προσωπικό είναι υπόλογο. Η ψήφος μας στις 6 Μαΐου είναι αντιμνημονιακή, δημοκρατική. Με την παρουσία ΟΛΩΝ των πολιτών στις κάλπες.

(ΑΛΛΟ ΕΝΑ) ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ:

Ελπιδοφόρο, αν και την τελευταία στιγμή διαμορφωμένο, το ψηφοδέλτιο του «ΟΧΙ», συναποτελούμενο από τους αντιμνημονιακούς του ΕΠΑΜ («προϊόν» το ίδιο του κινήματος των Αγανακτισμένων, των πλατειών) και των παλαιών γνώριμων και φίλων της Δημοκρατικής Αναγέννησης. Παρ’ όλες τις ενστάσεις όσον αφορά την άποψη Δ. Καζάκη για επιστροφή αμέσως στη δραχμή, σταθεροί στην άποψη περί της ευρύτερης δυνατής αντιμνημονιακής ενότητας και της στήριξης των αντιμνημονιακών δημοκρατικών δυνάμεων, χαιρετίζουμε την προσπάθεια, ελπίζοντας σε συνάντηση ΚΑΙ με το «ΟΧΙ», ΜΕΤΑ τις 6 Μαΐου…


Σχολιάστε εδώ