Μάχη μέχρι τελικής πτώσεως δίνουν Καμπάνης και Σαββίδης στον ΠΑΟΚ

Ο έλληνας εφοπλιστής κατέθεσε από την περασμένη Τρίτη την εγγυητική των 5 εκατ. ευρώ που ζητούσαν οι πρόεδροι της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Μόνο που για τον Βρύζα και τον Κατσαρή η ενέργεια του Καμπάνη χαρακτηρίστηκε «πάσα» και έτσι έβαλαν στο παιχνίδι και τον Σαββίδη. Ο εκ Ρωσίας ομογενής επιχειρηματίας παρουσιαζόταν διστακτικός, διότι ήθελε να προχωρήσει στη συμφωνία με τους δικούς του όρους. Για να μη μείνει, όμως, εντελώς εκτός παιχνιδιού, όταν πληροφορήθηκε για τον Καμπάνη έσπευσε με ιδιωτικό αεροπλάνο στη Θεσσαλονίκη και ουσιαστικά αποδέχθηκε κάθε όρο που του έθεσαν ο Βρύζας και ο Κατσαρής.

Φυσικά, ο εφοπλιστής αποκλείεται να μείνει με σταυρωμένα χέρια. Θα επιδιώξει να καλύψει το ποσό στην επερχόμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και να πάρει εκείνος τα ηνία του «Δικεφάλου».

Την ίδια ώρα, πάντως, ο Βρύζας άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας και με τον επιχειρηματία Φέσσα. Κυρίως επειδή θέλει να αποφύγει την υλοποίηση της επιθυμίας που εκφράζουν ο Κατσαρής και ο Σαββίδης για επιστροφή στην ΠΑΕ του Θοδωρή Ζαγοράκη.


Σχολιάστε εδώ