Κινήσεις για την απομόνωση του Βγενόπουλου στον ΠΑΟ

Ο τελευταίος εξακολουθεί να θέτει όρους και να προαναγγέλλει την πτώχευση της «πράσινης» ΠΑΕ παρά τη συσπείρωση επιφανών φίλων του «τριφυλλιού» κάτω από την ομπρέλα του Αλαφούζου.

Επιχειρηματίες όπως ο Βασιλάκης, ο Πολέμης και ο Βασιλόπουλος δείχνουν διάθεση να συνδράμουν στο εγχείρημα της λαϊκής βάσης και να βγάλουν τον Παναθηναϊκό από το αδιέξοδο.

Αλλά ο Βγενόπουλος στυλώνει τα πόδια και θέτει όρους στον Τζίγγερ, που δύσκολα θα τους ικανοποιούσε κάποιος όταν ακούει όλο το γήπεδο να τον βρίζει και καλείται να αντιμετωπίσει και τις διαρκείς πιέσεις του πρώην συμπαίκτη του.

Ο Βαρδινογιάννης δέχθηκε να απαντήσει εγγράφως σε κάθε ερώτηση που αφορά τη ΓΗΠΕΛ, αλλά ο Βγενόπουλος άλλαξε ρότα και ζήτησε την εμφάνιση του πρώτου ενώπιον όλων των μετόχων.

Μόνο που ακόμα και όσοι συμμετείχαν στην ΠΕΚ πήραν αποστάσεις το τελευταίο διάστημα από τον Mr MIG επειδή κουράστηκαν από τη διαμάχη, η οποία έφερε τον Παναθηναϊκό στο χείλος του γκρεμού.

Στον Παναθηναϊκό άρχισαν να κινούνται κάποια πράγματα, όπως αποδεικνύεται και από την επαφή με τους εκπροσώπους του Ματίας Μπίαρσμιρ για αναβολή στην εκδίκαση της προσφυγής που κατέθεσε ο σουηδός αμυντικός.

Ήταν μια κίνηση που ερμηνεύτηκε ως προσπάθεια να συμμαζευτούν τα πράγματα και να αποτραπεί ο κίνδυνος της απαξίωσης του Παναθηναϊκού.


Σχολιάστε εδώ