ΕΠΑΦΕΣ ΝΤΕΜΗ ΜΕ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συνέστησαν στον Ντέμη υπομονή, χωρίς όμως να αλλάξουν όσα εξαρχής είχαν συμφωνήσει μαζί του. Ο Νικολαΐδης, όμως, συνέχισε να αναζητεί και άλλους συμπαίκτες.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με κορυφαίο επενδυτικό όμιλο από το εξωτερικό, που επιδιώκει να μπει στην Ευρώπη και αναζητεί πατήματα κυρίως στη Μεσόγειο – με την Ισπανία και την Ελλάδα να αποτελούν τους βασικούς πυλώνες στους οποίους κινούνται οι επενδυτές.

Οι μειώσεις μισθών και εργατικού κόστους καθιστούν ελκυστική μια επένδυση που θα στοχεύει συνολικά στην ευρωπαϊκή αγορά και δεν θα επικεντρώνεται μόνο στη χώρα μας.

Οι συζητήσεις βρίσκονται στο αρχικό στάδιο, αλλά ο Ντέμης ελπίζει ότι με το ολοκληρωμένο πλάνο του μπορεί να εξασφαλίσει χρήματα είτε με τη συμμετοχή των επενδυτών στη μετοχική σύνθεση είτε μέσω χορηγίας.

Στα θετικά για την ΑΕΚ συμπεριλαμβάνονται και οι επαφές του Νικολαΐδη με στελέχη της ΟΥΕΦΑ. Κυρίως με τον Πατρίκ Κομνηνό, ο οποίος τον ενημέρωσε πως δύσκολα θα αποτραπεί η τιμωρία της Ένωσης, αλλά τον συμβούλεψε να ακολουθήσει την τακτική του Θοδωρή Ζαγοράκη όταν θα είναι απόλυτα έτοιμος να παρουσιάσει το νέο πρότζεκτ.

Υπάρχουν, ωστόσο, και κάποια μέλη του ΔΣ που υποστηρίζουν ότι ο Νικολαΐδης θα εξασφαλίσει απλώς ένα δάνειο για να παραμείνει σε ισχύ η ρύθμιση για την υπαγωγή της ΠΑΕ στο άρθρο 44 έως ότου εξοφληθούν πλήρως οι υποχρεώσεις των «κιτρινόμαυρων» και απεμπλακεί οριστικά ο Ντέμης από τον κίνδυνο να κατασχεθεί η περιουσία του.


Σχολιάστε εδώ