Δεσπόζουν οι εκφοβισμοί, οι απειλές και οι συκοφαντίες

Το ελπίζω και το εύχομαι αυτό, διότι Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΣΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. Τονίζω με έμφαση το εν λόγω ενδεχόμενο, καθότι θα είναι προϊόν ΤΗΣ ΜΕΧΡΙ ΠΛΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ που γίνεται αυτές τις ημέρες. Η οποία προπαγάνδα προδίδει ΤΟ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΑΓΧΟΣ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΨΙΛΩΘΟΥΝ –δεδομένου ότι θα αποψιλωθούν– ΥΠΕΡ ΤΟ ΔΕΟΝ.

Τα μνημονιακά κόμματα, ακόμα και τα μνημονιακά κομματίδια του Μάνου και της Μπακογιάννη, μαζί με τα μνημονιακά ΜΜΕ, στα οποία περιλαμβάνονται και εφημερίδες που περιέχουν ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, κατατρομοκρατούν τον κοσμάκη, απειλώντας με… «άτακτη χρεοκοπία»! Κι αυτό, πρώτον, όταν οι… φιλέλληνες εκπρόσωποι των τοκογλύφων δανειστών μας δεν το επιθυμούν, φοβούμενοι την ενεργοποίηση του συνδρόμου του ΝΤΟΜΙΝΟ, και, δεύτερον, όταν στην ουσία η χώρα μας έχει χρεοκοπήσει, με τους πλείστους Έλληνες να αγκομαχούν για την επιβίωση, περιμένοντας χειρότερα και οδυνηρότερα μέτρα.

Υπάρχουν, βέβαια, οι σκληροί της Ευρώπης: Μέρκελ, Σόιμπλε και Μπαρόζο (στους οποίους συγκαταλέγεται και ο διάδοχος του Παπαδήμου, Προβόπουλος!), καθώς και η… χαριτόβρυτη κυρία Λαγκάρντ του ΔΝΤ, οι οποίοι κρύβουν τους ορθά εικαζόμενους ΦΟΒΟΥΣ τους με την πανοπλία της ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ των τοποθετήσεών τους. Η άνοδος της Ακροδεξιάς στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της τρία Άλφα συμμάχου της Γερμανίας, Ολλανδίας, τους ανησυχεί σφόδρα, με το ΣΥΝΟΛΟ των λαών της Ευρώπης του Νότου να βρίσκεται απέναντί τους και να δυσανασχετεί με την ΑΔΙΕΞΟΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ που ασκούν ως ΑΝΕΡΜΑΤΙΣΤΑ ΚΝΩΔΑΛΑ ΛΟΓΙΣΤΩΝ, προτάσσοντας την ευπραγία των αριθμών εις βάρος της ευημερίας των ανθρώπων.

Αυτού του είδους και αυτής της ποιότητας οι ηγεσίες τρέμουν τα αποτελέσματα των εκλογών της 6ης Μαΐου τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ελλάδα, τα οποία θα επισφραγίσουν ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥΣ. Μια καταδίκη που ενδέχεται –ενδέχεται άραγε;– να τους συνετίσει και να τους σωφρονίσει. Βέβαιο, πάντως, πρέπει να θεωρείται ότι ο νέος γαλλογερμανικός άξονας με τον Ολάντ και όχι τον ανεκδιήγητο Σαρκοζί ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙ ΣΕ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ.

Ας επικεντρωθούμε τώρα στα δικά μας και ας υπενθυμίσουμε πρώτα πρώτα την αλλοτινή επίκληση του Γεωργίου Παπανδρέου: «Τρομοκρατήσατε τους τρομοκράτας». Πού να φανταζότανε ο πάππος ότι η λιτή αυτή προτροπή του θα ίσχυε για τον καταστροφέα του τόπου μας εγγονό του και κατʼ επέκτασιν για τον διάδοχο του τελευταίου, Βενιζέλο, ο οποίος, μολονότι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ, παριστάνει την… αθώα του εγκλήματος περιστερά!

Οι δύο ηγέτες του καταρρέοντος συστήματος των άνομων μνημονιακών συμφερόντων αντιπαρατίθενται, εν μέσω της ζοφερής εθνικής και οικονομικής κατάστασης στη χώρα μας, με γενικόλογες και εσκεμμένα ΑΟΡΙΣΤΕΣ «κονταρομαχίες, διαθέτοντας, όμως, μόνο ξύλινα σπαθιά, νεροπίστολα και στρακαστρούκες», κατά την εύστοχη διατύπωση έγκριτου πρώην διευθυντή της «Καθημερινής». Ειδικά ο Αντώνης Σαμαράς, αναλύοντας στο πλαίσιο του «Ζαππείου 4» τη γνωστή πολιτική του, επιτέθηκε με δριμύτητα, εκτός από την… προσφιλή του Αριστερά, και στη ναζιστική Χρυσή Αυγή, εμφανιζόμενος ως ακροδεξιός με τα άκρως καταπιεστικά μέτρα που ευαγγελίστηκε. Γεγονός που προβλήθηκε στο διαδίκτυο με χιλιάδες καταγγελτικά σχόλια, ένα από τα οποία, το εξής, τα καλύπτει όλα: «Κέρδισε 1% περίπου από τους οπαδούς της Χρυσής Αυγής και έχασε 5% από τους δικούς του κεντροδεξιούς οπαδούς, τμήμα των οποίων θα οδεύσει προς το κόμμα του Καμμένου ή αλλού». (Φρονώ ότι ο Σαμαράς ΔΕΝ είναι ακροδεξιός. Εκλογικές, όμως, σκοπιμότητες και χείριστοι συμβουλάτορες τον ώθησαν σε μια τέτοια αυτοκαταστροφική έξαρση.)

Η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν είναι ακραιφνώς προεκλογική, ενώ ο ίδιος ο Παπαδήμος εξακολουθεί να ασκεί πολιτική πέραν των συμφωνηθέντων. Ο μνημονιακός δικομματισμός, αντιλαμβανόμενος την πιθανότατη εκλογική του πανωλεθρία, είναι διατεθειμένος για όλα. Ακόμη και για ΝΟΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ! Τα αντιμνημονιακά κόμματα οφείλουν, επομένως, να έχουν αντιπροσώπους τους σε κάθε εκλογικό τμήμα, και μάλιστα ΟΧΙ ΜΟΝΟ κατά την καταμέτρηση των ψήφων.

Συστημικοί κύκλοι δεν διστάζουν να διαδίδουν εμετικές πληροφορίες, ότι θα υπάρξει δήθεν «συνταγματική εκτροπή» (!), καθιστάμενοι καταγέλαστοι. Διότι, με ενταγμένη την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Εσχάτως κυκλοφορούν, παρά την απαγόρευση, και ΚΑΛΠΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, που εμφανίζουν το ΠΑΣΟΚ –άκουσον, άκουσον!– με ποσοστό άνω του 20%! Οι φημολογίες, όπως και οι συκοφαντίες που προανέφερα, οργιάζουν. Με προφανή σκοπό «να τρομοκρατήσουν τους πλέον απολίτικους και ψοφοδεείς ψηφοφόρους και να τους στρέψουν προς τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ». Διάβασα και αντέγραψα την τελευταία αυτή διαπίστωση και φτάνοντας στο τέλος της με τις λέξεις «και το ΠΑΣΟΚ» έβγαλα φλύκταινες. Είναι δυνατόν, αναρωτιέμαι, να υπάρχουν Έλληνες, πλην των ματσωμένων και των εντελώς ανόητων, που θα επικυρώσουν διά της ψήφου τους ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ;


Σχολιάστε εδώ