«Δεν επιβαρύνουμε τον προϋπολογισμό, εισφέρουμε 40 εκατ. ευρώ»

«Tο εν λόγω δημοσίευμα, γραμμένο σε ανοίκειο ύφος, που δεν συνάδει με την παραδοσιακή ευπρέπεια της εφημερίδας σας, διαδίδει στο αναγνωστικό κοινό ανακριβή, απαξιωτικά και δυσφημιστικά σχόλια για την EETT», αναφέρεται και καλείται η εφημερίδα να αποκαταστήσει την αλήθεια δημοσιεύοντας τη σχετική επιστολή.

Ο αρθρογράφος είχε εγκαλέσει τον πρόεδρο της ΕΕΤΤ για τα ταξίδια του. Από την πλευρά του, ο Λ. Κανέλλος απαντά πως ο νέος τηλεπικοινωνιακός νόμος αναγνωρίζει την αποζημίωση του προέδρου και του αντιπροέδρου για υπηρεσιακές ανάγκες, όπως οι υποθέσεις παράνομων κεραιών ή ραδιοσταθμών.

Η ΕΕΤΤ υπενθυμίζει πως όχι μόνο δεν επιχορηγείται από τον προϋπολογισμό, αλλά καλύπτει με δικά της έσοδα τη λειτουργία της και εισφέρει κατ’ έτος περίπου 40 εκατ. ευρώ. Επίσης, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο πρόεδρος, «πρόσφατα η EETT κατέβαλε στο ελληνικό Δημόσιο 380,5 εκατ. ευρώ από τη δημοπρασία του φάσματος συχνοτήτων κινητής τηλεφωνίας». Ο Λ. Κανέλλος δηλώνει και την αμοιβή του: «Οι καθαρές μηνιαίες αποδοχές βρίσκονται στα 3.750 ευρώ».


Σχολιάστε εδώ