[ΜΕΤΡΗΣΑΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ]

Πολύ καλά τα νούμερα για το «Πρωινό ΑΝΤ1» του Γιώργου Παπαδάκη, που έκανε μέσο όρο, τη Δευτέρα και την Τρίτη, 31,2%. Αντιθέτως πεσμένα ήταν τα ποσοστά της «Κοινωνίας ώρα Mega» και της «Πρωινής ενημέρωσης» της ΝΕΤ. Το δίδυμο Καμπουράκης-Οικονομέας έχασε 5 μονάδες και έπεσε στο 18,6% και οι Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη με μείον 2 μονάδες έπεσαν στο 12,4%. Η «Πρώτη γραμμή» του ΣΚΑΪ με τους Οικονόμου-Λυριτζή είχε μικρή άνοδο, στο 11,1%. Η Πόπη Τσαπανίδου είδε τα νούμερά της να πέφτουν κι άλλο, στο 12,2%, ενώ το ποσοστό του «Συμβαίνει τώρα» της ΝΕΤ ήταν σταθερό, στο 7,5%.

Πεσμένα ήταν τα νούμερα και για τις δύο ψυχαγωγικές πρωινές εκπομπές. Χαμένο κατά 5 μονάδες είναι το ζεύγος Λιάγκα-Σκορδά, που έπεσε στο 25,5%, και κατά 3 μονάδες οι Φερεντίνος-Χρηστίδου, που βρέθηκαν στο 16,9%.

Μόνη της –προσωρινά– απέμεινε η Ελένη το μεσημέρι, μετά το κόψιμο της εκπομπής της Νικολέττας Ράλλη «Made in STAR». Η «Ελένη» του ALPHA έκανε τις δύο μέρες μέσο όρο 17%. Το «Δέστε τους» ήταν πρώτο με 12,3%, χάνοντας ωστόσο 4 μονάδες. Πτώση όμως είχε και η εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου «Μίλα», η οποία με μείον 3 μονάδες βρέθηκε στο 11,5%.

Το δελτίο του Mega, αν και είχε μια μικρή απώλεια στα νούμερα, παρέμεινε πρώτο με 27,2%. Ο ΑΝΤ1 ανέβασε το ποσοστό του στο 23,7%. Πτωτικά ήταν πάλι τα νούμερα και για τον ALPHA, αλλά και το STAR, με 11,3% και 11,1% αντιστοίχως. Ο ΣΚΑΪ κατάφερε να ανεβάσει τον μέσο όρο του στο 7,9, ενώ κερδισμένο κατά 2 μονάδες ήταν και το δελτίο της ΝΕΤ, που ανέβηκε στο 5,9%.

Χωρίς «Τσαντίρι» η Μεγάλη Εβδομάδα και έτσι στην πρώτη θέση των σατιρικών εκπομπών βρέθηκε ο Θέμος Αναστασιάδης με 30,9% και ακολούθησε ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του με 26,8%.


Σχολιάστε εδώ