«Κλειδώνει» τον Ίβκοβιτς ο Ολυμπιακός

Παρά το ασφυκτικό πρέσινγκ που δέχεται ο Ντούσαν Ίβκοβιτς από Τούρκους και Ρώσους, στον Ολυμπιακό μιλάνε πλέον ανοικτά για την παραμονή του στον πάγκο των «ερυθρολεύκων». Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκαναν ήδη μια συζήτηση με τον Ντούντα, στον οποίο εξήγησαν ότι θέλουν να είναι αυτός που θα χτίσει την κόκκινη αυτοκρατορία. Του υποσχέθηκαν, μάλιστα, να του αφήσουν εν λευκώ τον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού και του εγγυήθηκαν την παραμονή του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο Τούρκων, Ισπανών και Ρώσων!

Αν και ο Ίβκοβιτς απέφυγε να δώσει συγκεκριμένη απάντηση, η αλήθεια είναι πως του αρέσει η ιδέα να δημιουργήσει την ομάδα που θα εκθρονίσει τον κουμπάρο του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ακόμα κι αν δεν συμβεί φέτος αυτό, το μέλλον του Ολυμπιακού μοιάζει προδιαγεγραμμένο με βάση το υλικό του, αλλά και τις διαφαινόμενες απώλειες του Παναθηναϊκού. Στον Πειραιά, λοιπόν, αισιοδοξούν για την παραμονή του σέρβου κόουτς, ο οποίος πιστώνεται το φετινό θαύμα των «ερυθρολεύκων».

Εκτός από τον Ίβκοβιτς, οι Αγγελόπουλοι θέλουν να κρατήσουν και τον Γιώργο Πρίντεζη, με βελτιωμένες αποδοχές, ενώ, όπως έχουμε αποκαλύψει, έκαναν ήδη πρόταση στον Τζόι Ντόρσεϊ και τον Έισι Λο.


Σχολιάστε εδώ