Χαμόγελα για Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό!

Η αισιοδοξία τους δημιουργήθηκε από τη συνάντηση του Βαλβέρδε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Αν και η κατάληξη της συζήτησης ήταν «θα τα πούμε μετά το Πάσχα», στον Πειραιά υποστηρίζουν ότι ο προπονητής της ομάδας έδειξε πως θα παραμείνει. Πώς προκύπτει η αισιοδοξία; Από την επιθυμία του Βαλβέρδε να μάθει λεπτομέρειες για το καλεντάρι της επόμενης περιόδου, αλλά κυρίως από το γεγονός ότι τα ίδια λόγια χρησιμοποίησε και πέρσι ο ισπανός τεχνικός, ο οποίος απάντησε θετικά αμέσως μετά το Πάσχα, καθώς τότε έπεισε την οικογένειά του ότι άξιζε να μείνει άλλον έναν χρόνο στην Ελλάδα. Αποδείχτηκε ότι ο Βαλβέρδε έκανε τη σωστή επιλογή, καθώς έφτιαξε το όνομά του, διέγραψε την αποτυχία του στη Βιγιαρεάλ και μπήκε στο μάτι αρκετών ομάδων.

Τον παρακολουθεί η Τότεναμ

Παρά τα πρώτα χαμόγελα στον Πειραιά, οι πληροφορίες από το εξωτερικό φέρνουν τον Βαλβέρδε στο στόχαστρο της Τότεναμ, εφόσον αποχωρήσει ο Χάρι Ρέντναμπ. Οι «πετεινοί» είχαν ασχοληθεί και στο παρελθόν με την ισπανική αγορά, αλλά το εγχείρημα με την πρόσληψη του Χουάντε Ράμος απέτυχε. Όμως, και στο Λονδίνο φέρονται να έχουν ψηθεί για τις δυνατότητες του Βαλβέρδε, επειδή ο τελευταίος πέτυχε και εκτός Ισπανίας, ενώ ο Ράμος πήγε στην Τότεναμ δίχως να δουλέψει έξω από την πατρίδα του. Στην Τότεναμ ελπίζουν πως, αν κάνουν κίνηση για τον Βαλβέρδε, θα αποκτήσουν πλεονέκτημα και για τον Κέβιν Μιραλάς, τον οποίο έχουν σε εκτίμηση επειδή αρέσει στον Αρσέν Βενγκέρ!

Μπέρδεμα με Ιμπαγάσα

Στον Πειραιά καλούνται να λύσουν και τον γρίφο με τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός αποχώρησε τραυματίας και από τον επαναληπτικό με τον ΟΦΗ και θεωρείται πλέον εξαιρετικά αμφίβολη η κατάθεση πρότασης για επέκταση του συμβολαίου του. Επειδή, όμως, ο Κάνιο είναι μία από τις αδυναμίες του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενδεχομένως να του γίνει πρόταση, έστω και με μειωμένες αποδοχές.


Σχολιάστε εδώ