Δεν θα είναι υποψήφιος

Με αφορμή τη δημοσκόπηση της RASS για τη Β΄ Αθήνας που δημοσιεύσαμε στο προηγούμενο φύλλο, όπου μεταξύ των πιθανών υποψηφίων της ΝΔ είχε συμπεριληφθεί και το όνομα του πρώην δημάρχου Χαλανδρίου Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου, με επιστολή του μας γνωρίζει ότι δεν θα είναι υποψήφιος.

Σημειώνει συγκεκριμένα ο κ. Ζαφειρόπουλος:

«Μετά την εκλογή μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο με τον συνδυασμό της μείζονος αντιπολίτευσης και με την ιδιότητα του αντιπροέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, συνέχισα τη συνεπή ενασχόλησή μου με τον χώρο της αυτοδιοίκησης. Τόσο σε κομματικό επίπεδο, με τα αρμόδια όργανα της Νέας Δημοκρατίας για την περιφερειακή και την τοπική αυτοδιοίκηση, όσο και σε εθνικό επίπεδο με την εκλογή μου στο ΔΣ της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδος καθώς και σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου έχω την τιμή να συμμετέχω στην ελληνική αντιπροσωπεία της Επιτροπής Περιφερειών.

Όσο τιμητική κι αν είναι η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια της παράταξης στην οποία ανήκω και για την οποία δίνω καθημερινά πολιτικούς αγώνες, έχω την άποψη ότι μπορώ να είμαι εξίσου χρήσιμος και αποτελεσματικός από ένα μετερίζι σαν και αυτό της αυτοδιοίκησης, το οποίο υπηρετώ επί σειρά ετών. Τη σχετική συζήτηση, άλλωστε, την έκανα εγκαίρως και σε ανύποπτο χρόνο με την ηγεσία της παράταξής μου, η οποία συμφώνησε και με ενθάρρυνε να συνεχίσω τον αγώνα για μια καλύτερη αυτοδιοίκηση.

Στις εκλογές που έρχονται, λοιπόν, θα είμαι παρών και ενεργός, όχι όμως και συμμετέχοντας στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας. Για τον λόγο αυτό λοιπόν, και προκειμένου να μη δημιουργούνται εντυπώσεις και σύγχυση στους φίλους και ψηφοφόρους, προχωρώ σε αυτήν την απαραίτητη διόρθωση προς εσάς. Όπως το ίδιο και έπραξα προς την εταιρεία “RASS”, συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση της αξιοπιστίας των ευρημάτων των μελετών της».


Σχολιάστε εδώ