Το Βατερλώ της Άννας

Ότι αυτός έφταιγε που δεν υπογράφηκε έγκαιρα η σύμβαση για τη σκανδαλώδη απευθείας ανάθεση του χαρτιού, γιατί καθυστέρησε να την εγκρίνει το Τμήμα του Ελεγκτικού Συνεδρίου του οποίου προΐσταται. Τότε ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου είχε ασκήσει εναντίον του πειθαρχική δίωξη.

Το Ανώτατο Πειθαρχικό Συμβούλιο, με πρόεδρο τον αντιπρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Κων. Μενουδάκο και εισηγητή τον σύμβουλο Επικρατείας Ηρακλή Τσακόπουλο, έκρινε ότι ο αντιπρόεδρος του Ανώτατου Δημοσιονομικού Δικαστηρίου δεν υπέπεσε σε πειθαρχικά παραπτώματα. Οι δικαστές έκριναν ομόφωνα ότι ο Αγγελάρας δεν καθυστέρησε την έκδοση των αποφάσεων που αφορούσαν τον έλεγχο του διαγωνισμού για τα σχολικά βιβλία.

Τώρα τι έχετε να πείτε, κυρία Διαμαντοπούλου; Ποιος κορόιδεψε τον ελληνικό λαό; Και ταλαιπώρησε τους μαθητές και τους γονείς τους; Το κράτος πρέπει να πληρώσει τα εκατομμύρια που πετάχθηκαν για να βγουν φωτοτυπίες; Και τα 2.000.000 που πληρώθηκε παραπάνω το χαρτί λόγω της καθυστέρησης της προμήθειάς του; Πάλι καλά πάντως που γι’ αυτήν την υπόθεση που αποκάλυψε το «Π» διεξάγεται εισαγγελική έρευνα.


Σχολιάστε εδώ