ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΑΛΛΑ Ο ΝΤΕΜΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ!

Απόδειξη αποτελεί η κριτική που άσκησε για το δάνειο που εξασφάλισε στην ΑΕΚ ο Ντέμης Νικολαΐδης. Η συμπεριφορά του Δημητρέλου εντάσσεται στα παιχνίδια εξουσίας που παίζονται στην «Ένωση» από την προηγούμενη διοίκηση, που θεωρεί τον νυν πρόεδρο γέφυρα για την επιστροφή της στα πράγματα. Ο Νικολαΐδης, πάντως, έχει προχωρήσει τις επαφές του. Παρά τη διάψευση της Παρασκευής, η αλήθεια είναι ότι έχει συναντήσει και έλληνες επιχειρηματίες αλλά και ξένους επενδυτές. Η συντριπτική πλειοψηφία, βέβαια, προέρχεται από γνωριμίες τις οποίες του έκανε ο Γιάννης Μπεθάνης. Ο τελευταίος κρατάει κλειστά τα χαρτιά του, διότι δεν έχει ξεκαθαρίσει πώς σχεδιάζει να στηρίξει τον Νικολαΐδη. Ένα είναι σίγουρο: θα συνεισφέρει οικονομικά στην προσπάθεια του Ντέμη να βγάλει την ΑΕΚ από το τέλμα της τελευταίας τετραετίας, αρχικά με δάνειο, την εξόφληση του οποίου θα διασφαλίσει μέσω της δέσμευσης χορηγικών συμβολαίων.

Αργότερα, βέβαια, ο Μπεθάνης μπορεί να μετοχοποιήσει τα δανεικά, αρκεί, βέβαια, να διαπιστώσει ότι είναι εφικτό το πλάνο της κατασκευής γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Συσπείρωση με Μανωλά και Μαύρο

Για να δώσουν όραμα στον κόσμο της ΑΕΚ, ο Μπεθάνης και ο Ντέμης προωθούν ένα διοικητικό σχήμα μέσα στο οποίο θα βρίσκονται όλες οι σημαίες της ομάδας. Ο επιχειρηματίας έχει ήδη συναντηθεί με τον Στέλιο Μανωλά αλλά και τον Θωμά Μαύρο, σε μια προσπάθεια να συσπειρώσει όλες τις γενιές οπαδών και να τους επαναφέρει στο γήπεδο. Στην «Ένωση» γνωρίζουν ότι, όπως εξελίσσονται τα πράγματα, μόνο εάν αυξηθούν θεαματικά τα εισιτήρια διαρκείας και φτάσουν στα επίπεδα που βρίσκονταν την τετραετία του Ντέμη, θα καταφέρουν να συγκινήσουν χορηγούς και θα πιέσουν για να δοθεί οριστικά λύση στην κατασκευή του γηπέδου.


Σχολιάστε εδώ