Μυστική συνάντηση Σαμαρά – Ντόρας

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχει στη διάθεσή του το «ΠΑΡΟΝ», η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του Θ. Μπεχράκη στην περιοχή των Εξαρχείων, ο οποίος είχε αναλάβει και τη σχετική πρωτοβουλία. Ο κ. Μπεχράκης διατηρεί στενές σχέσεις και με τους δύο, συνυπήρξε στην Πολιτική Άνοιξη με τον κ. Σαμαρά, ενώ ήταν το δεξί χέρι της κ. Μπακογιάννη στον Δήμο Αθηναίων και ως εκ τούτου ήταν το κατάλληλο πρόσωπο.

Προκειμένου να μη γίνουν αντιληπτοί από τους περίοικους ή τους διερχόμενους πολίτες, έφτασαν στο σημείο του ραντεβού με χίλιες προφυλάξεις και… ελαφρώς μεταμφιεσμένοι. Ο κ. Σαμαράς φορώντας ένα καπελάκι με στάμπα τη σημαία του Καναδά, δώρο ενός κουμπάρου του που ζει μόνιμα στο Τορόντο, και καφέ μπουφάν με ανασηκωμένους τους γιακάδες. Ενώ η Ντόρα με γαλάζια φόρμα «Adidas» και ξανθιά περούκα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνάντηση παρʼ ολίγον να μην πραγματοποιηθεί, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα στην περιοχή των Εξαρχείων επικρατούσε ένταση, με τις συνήθεις αψιμαχίες αστυνομικών και «κουκουλοφόρων», και η Αστυνομία είχε αποκλείσει τους γύρω δρόμους. Στο σπίτι του Θ. Μπεχράκη είχε φτάσει λίγο νωρίτερα και ο Αντ. Σγαρδέλης, αναπληρωτής γενικός διευθυντής της ΝΔ επί προεδρίας Μητσοτάκη.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η συνάντηση ξεπέρασε τις δύο ώρες και κατά τη διάρκειά της παρήγγειλαν από γνωστό ρεστοράν με ελληνική κουζίνα που βρίσκεται στην οδό Ιπποκράτους. Συζήτησαν λεπτομερώς πώς και με ποιες διαδικασίες θα μπορούσε να γίνει η επάνοδος της κ. Μπακογιάννη και ο κ. Σαμαράς τής πρότεινε αμέσως μετά τις εκλογές να αναλάβει κορυφαίο υπουργείο, το Άμυνας ή το Ανάπτυξης ή να πάει Επίτροπος στην Κομισιόν. Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αφού οι δύο πλευρές απέβαλαν την αμοιβαία καχυποψία τους, συνομίλησαν με ειλικρίνεια, αναγνωρίζοντας ο καθένας τα λάθη του από το φθινόπωρο του 2009 και μετά. Τέλος, ανέφεραν ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις…


Σχολιάστε εδώ