Η Κοινωνική Συμφωνία αισιοδοξεί ότι θα πάει καλά

Εκτιμούν ότι όσο θα πλησιάζουμε προς τις κάλπες και το νέο κόμμα θα γίνεται γνωστό στον λαό, θα αυξάνει η συσπείρωση γύρω απ’ αυτό και τελικά θα μπει στη Βουλή.

Τα μηνύματα εξάλλου απ’ τις εξορμήσεις τόσο στο λεκανοπέδιο Αττικής όσο και στην επαρχία είναι ενθαρρυντικά. Στη Θεσσαλονίκη, όπου έγινε την Πέμπτη η παρουσίαση του νέου κόμματος, υπήρξε μεγάλη συμμετοχή. Προσήλθαν επίσης και πρώην βουλευτές, όπως ο Αλ. Δαμιανίδης.

Τονίστηκε ότι η Κοινωνική Συμφωνία θα έχει ψηφοδέλτια σε όλες τις περιφέρειες, ενώ δεν θα λείπουν και υποψηφιότητες-έκπληξη.

Ωστόσο, και στα πλαίσια των προγραμματικών αρχών της Κοινωνικής Συμφωνίας, δεν σταματά η προσπάθεια για την αναζήτηση συγκλίσεων με δυνάμεις της Κεντροαριστεράς, τόσο συγκροτημένες όσο και σε επίπεδο προσωπικοτήτων.

Έγκυρες πληροφορίες του «Π» αναφέρουν ότι έχουν γίνει κάποιες διερευνητικές επαφές με τη Δημοκρατική Αριστερά, καθώς και με στελέχη του κεντροαριστερού χώρου, πανελλαδικά.

Να αναφέρουμε ακόμα ότι στελέχη της Κοινωνικής Συμφωνίας επισημαίνουν ότι ενδεικτικό της απήχησης του κόμματος είναι και το γεγονός ότι τα περισσότερα ΜΜΕ έχουν επιβάλει ένα προκλητικό εμπάργκο στο κόμμα. Το αγνοούν, σαν να μην υπάρχει! Ενώ παραθέτουν και πληροφορίες για «παραινέσεις» απ’ την Ιπποκράτους σε ελεγχόμενα ΜΜΕ, να αγνοούν την Κοινωνική Συμφωνία…

Επίσης τονίζουν ότι απ’ την Ιπποκράτους γίνονται και έντεχνες διαρροές σε ΜΜΕ και δημοσιογράφους που ελέγχουν περί διάλυσης του κόμματος και επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ!

Κάτι τέτοιο καταγγέλλεται ως προβοκάτσια.

Μάλιστα στη συνέντευξη στη Θεσσαλονίκη τόσο η Λ. Κατσέλη όσο και ο Χ. Καστανίδης απέκλεισαν κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.


Σχολιάστε εδώ