Η αναπαραγωγή της Πολιτικής Φεουδαρχίας…

Ενώ το «Συμφωνητικόν της πωληθείσης Ελλάδος» κυρωνόταν νομοθετικώς «εν κρυφώ και παραβύστω» τα μεσάνυχτα της 28ης Μαρτίου 2012, από το «Κόμμα του Μνημονίου», και έθετε στη διάθεση των δανειστών της Διεθνούς Τοκογλυφίας όχι μόνο το νέο δάνειο των 130 δισ. ευρώ, αλλά και τα έσοδα του κράτους από φόρους και αποκρατικοποιήσεις και επιτάσσεται η κατά προτεραιότητα εξόφληση των πιστωτών, ακόμη και αν παραστεί ανάγκη να μην πληρωθούν μισθοί και συντάξεις και διακοπεί η χρηματοδότηση και λειτουργία των δημόσιων νοσοκομείων, το «Πολιτικό Σύστημα» διαχείρισης της Εξουσίας ενασχολείτο με την προώθηση των κλώνων και των γόνων πολιτικών «Φαμελιών» (Δυναστείας Καραμανλή, Σιούφα, Δήμα, «Σοσιαλιστικής» Δυναστείας Γεννηματά και άλλων μεγαλόσχημων) στη διά βίου πλουσιοπάροχη σίτιση στο Δημόσιο Πρυτανείο!

Ενώ η Χώρα και ο Λαός της, υπαιτιότητι του «Συστήματος», έχουν, πλέον, μεταβληθεί σε αποικία της Ευρωζώνης και έχουν υπαχθεί στη Γερμανική επικυριαρχία, η «Πολιτική Φεουδαρχία» μόνον περί των κλώνων και γόνων της άδει «των οικιών ημών εμπιπραμένων»!

Οι κονφερασιέ της «τρόικας»…

Ήδη οι κονφερασιέ της «τρόικας» και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και ο διαβόητος Πολ Τόμσεν στην Οικονομική Σχολή του Λονδίνου, υπό τις αποδοκιμασίες των Ευρωπατέρων και των Φοιτητών, ανενδοιάστως υποστήριξαν και ανακοίνωσαν την περαιτέρω περικοπή μισθών, συντάξεων, ημερομισθίων, μέχρι του ορίου επιβίωσης των Ελλήνων.

Την ίδια στιγμή, τόσο ο τραπεζίτης πρωθυπουργός όσο και το «Κόμμα του Μνημονίου» δεν είχαν καν την ευαισθησία να αποδοκιμάσουν τον περιφερόμενο αυτό θίασο των «τροϊκανών», που «σκέφτονται πριν απ’ αυτούς γι’ αυτούς»!

Βεβαίως, ουδείς αναμένει από τον Νεοδωσιλογισμό, πάσης μορφής και απόχρωσης, να ερυθριάσει για το επίπεδο της εθνικής καταισχύνης που έχει οδηγήσει τη Χώρα.

Στην αντίθετη περίπτωση, οι τρεις αυτοί φανφαρόνοι «τροϊκανοί» προ πολλού θα είχαν κηρυχθεί persona non grata και θα τους είχε απαγορευθεί η είσοδός τους στη Χώρα.

Η ψυχολογία του Γραικυλισμού, που διακατέχει το κρατούν «Πολιτικό Σύστημα», δεν ευρίσκει απήχηση στον Ελληνικό Λαό. Αντιθέτως, χαλυβδώνει την απόφασή του να πυκνώσει τις γραμμές της Νέας Εθνικής Αντίστασης. Και οι προσεχείς εκλογές θα αποτελέσουν το «εγερτήριο ψυχών και συνειδήσεων» για την αποτίναξη της Νέας Κατοχής και την καταδίκη των εγχώριων συνεργατών των ξένων επικυρίαρχων για Εθνική Αναξιότητα.

Η «Γερμανική Ευρώπη»…

Είναι, πλέον, εμφανείς οι Γερμανικές διαθέσεις για την Ευρώπη. Μια ακόμη από τις ευγενείς ιδέες, η Ενωμένη Ευρώπη της Αλληλεγγύης, του Πολιτισμού και της Απαλλαγής του Ανθρώπου από τον Φόβο των ασθενειών, της ανεργίας, της ανέχειας και της αδυναμίας να απολαύσει τ’ αγαθά του Πολιτισμού και της Παιδείας, καταστρέφεται, κατά το προηγούμενο των δύο φρικτών Παγκοσμίων Πολέμων, από τους υπέρμαχους των Νιμπελούγκεν…

Το άγχος της ανεργίας και ευρύτερα του Φόβου για το αύριο κάνει το άτομο να παλινδρομεί πίσω στον ένστικτο πυρήνα της ύπαρξής του, σ’ έναν χώρο που είχε μυριάδες χρόνια πριν κατακτηθεί από την εποποιία των προηγούμενων ανθρώπινων γενεών, με έπαθλο την ανέλιξη του ανθρωπισμού τους.

Το άγχος της ανεργίας -και δεν κομίζει κανείς πλέον γλαύκα στην Αθήνα αν υποστηρίξει ότι αποτελεί μια από τις κυριότερες πηγές αστείρευτης αθλιότητας- που υποβιβάζει την κατακτημένη από τις ανθρώπινες γενιές συνείδηση της Ζωής, της Δημιουργίας και της Προόδου.

Το αναδυόμενο Γερμανικό Ράιχ, διακατεχόμενο και πάλι από την προτεσταντική νομοκρατία, δεν αποκρύπτει τους σχεδιασμούς του, εφόσον επικυριαρχήσει, να μετατρέψει τους λαούς της Χερσονήσου του Αίμου, και ειδικότερα αυτή την περίοδο την Ελλάδα, σε χώρο φθηνού εργατικού δυναμικού, στον οποίο σχεδιάζει να εγκαταστήσει τις μεταποιητικές βιομηχανίες του, από τη στιγμή που ο χώρος της Κίνας και των Ινδιών δεν προσφέρεται πλέον για «της μιας δραχμής τα γιασεμιά»!

Η «Πολιτική Φεουδαρχία»…

Η Πολιτική Φεουδαρχία, που επί δεκαετίες διαγουμίζει με τη μορφή των «Φαμελιών» ή των «Πολιτικών Δυναστειών» και τη σύμπραξη της οικονομικής ολιγαρχίας των Μεταπρατών κάθε ικμάδα αυτού του τόπου, δεν ορρωδεί να συμμαχήσει με Κατακτητές και Νεοκατακτητές, ακόμη και να αιματοκυλήσει αυτόν τον Λαό -το παρελθόν είναι διδακτικό-, αν διαπιστώσει ότι απειλείται από τις Λαϊκές Δυνάμεις η εξουσία της και το «προνόμιό» της λεηλασίας του Δημόσιου Πλούτου.

Η Διεθνής των Αγωνιζόμενων Λαών -Ελλήνων, Ιταλών, Ισπανών, Πορτογάλων, Ιρλανδών, και των εν διεγέρσει Γάλλων- εκχέει ισχυρά μηνύματα ότι επέστη ο καιρός να σαρωθούν ο Καπιταλισμός χωρίς όρια, οι σκοτεινές φυσιογνωμίες των τραπεζιτών, οι πολυεθνικές της βαρβαρότητας και εκείνες οι ερεβώδεις Αγορές.

Ο Ευρωπαϊκός Πολιτισμός στηρίχθηκε και στήριξε τον Άνθρωπο. Κορυφαία διακήρυξή του από την εποχή της Μεγάλης Γαλλικής Επανάστασης, το αρχαιοελληνικό απόσταγμα:

– Παν μέτρον, Άνθρωπος…


Σχολιάστε εδώ