Διάδρομοι και Ψίθυροι

• Η εποχή της διανομής μερίσματος από τις εισηγμένες είναι εδώ: Και αρκετές από τις εταιρείες που επί σειρά ετών πρωταγωνιστούσαν με τη μερισματική τους πολιτική φέτος θα… απέχουν!

• ΟΠΑΠ: Top pick για τους αναλυτές της Credit Suisse, με την τιμή-στόχο στα 9,9 ευρώ. Ο τίτλος του Οργανισμού φιγουράρει ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές εγχώριων και ξένων αναλυτών και εταιρειών. Ίδωμεν…

• Η μητρική (Βιοχάλκο) ανακοίνωσε ότι δεν θα διανείμει μέρισμα, στη Χαλκόρ διευρύνθηκαν οι ζημίες στα 15,6 εκατ. ευρώ για το 2011, ενώ στη Σωληνουργεία Κορίνθου σημειώθηκε αύξηση άνω του 70% στον κύκλο εργασιών και καθαρά κέρδη 5,6 εκατ. ευρώ! Σημεία των καιρών…

• Ελλάκτωρ: Παρότι τα αποτελέσματα τριμήνου και χρονιάς αναμένονται πιο αδύναμα από τις αρχικές προβλέψεις, ο τίτλος παραμένει στις κορυφαίες επιλογές των περισσότερων αναλυτών. Τελευταία -χρονικά- η Εθνική Securities, που διατηρεί τον τίτλο στο προτεινόμενο χαρτοφυλάκιο και του δίνει σύσταση υπεραπόδοσης («outperform»).

• Μυτιληναίος: Εδώ και μήνες είναι από τις μετοχές που πρωταγωνιστούν στο ΧΑ. Τώρα οι αναλυτές προβλέπουν συνολικά αύξηση πωλήσεων και κερδών για το τέταρτο τρίμηνο, ενώ για τη ΜΕΤΚΑ προβλέπονται κέρδη άνω των 94 εκατ. ευρώ για το σύνολο της χρήσης του 2011.


Σχολιάστε εδώ