Σώζει τα λαμόγια το «κλοφέν»

Όλοι οι φάκελοι, όλα τα αρχεία έχουν πλέον μολυνθεί από… καρκίνο και δεν διακινδυνεύει κανείς να βάλει το χέρι του και να τους ανοίξει…

Είναι καταχωνιασμένοι όλοι οι φάκελοι που αφορούν τις επενδύσεις που έχουν εγκριθεί στο υπόγειο του κτιρίου στο Σύνταγμα όπου στεγάζεται το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, και συγκεκριμένα από την πλευρά της οδού Νίκης, που είναι η κεντρική είσοδος.

Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες που δεν επιτρέπουν την παραμικρή αμφισβήτηση, όλα όσα έχουν αποθηκευτεί στον χώρο του εν λόγω υπουργείου έχουν διαποτιστεί από «κλοφέν» που προέρχεται από υγρό που «παράγουν» μετασχηματιστές της ΔΕΗ και του ΟΤΕ. Και τέτοιοι μετασχηματιστές υπάρχουν στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών.

Το «κλοφέν» δημιουργεί χλωριούχες ενώσεις που έχουν μεγάλη ανθεκτικότητα, εισέρχονται στον οργανισμό και προκαλούν βλάβες στο ορμονικό σύστημα του οργανισμού, στο αμυντικό και στο κεντρικό. Και το χειρότερο, το «κλοφέν», σύμφωνα με εξειδικευμένους πανεπιστημιακούς καθηγητές, είναι ύποπτο για καρκινογενέσεις και τερατογενέσεις.

Η ύπαρξη του «κλοφέν» στο υπόγειο του υπουργείου της πλατείας Συντάγματος είχε εντοπιστεί πριν από αρκετά χρόνια –υπήρχαν διαρροές, που είχαν φθάσει μέσω του συστήματος θέρμανσης, μέχρι και τον 8ο όροφο!–, ύστερα από μετρήσεις και αναλύσεις που είχαν γίνει τότε.

Με βάση και τις αυστηρές οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είχε δοθεί εντολή να αποσυρθεί το «κλοφέν» μέχρι το τέλος του 2008, πλην όμως, όπως αποδεικνύεται, το επικίνδυνο, μολυσμένο υγρό δεν εξουδετερώθηκε πλήρως… Να σημειώσουμε ότι το «κλοφέν» μεταφέρθηκε στη Γερμανία για καταστροφή και το έργο είχε αναλάβει μια εταιρεία.

Χάρη στο «κλοφέν» θα γλιτώσουν οι εμπλεκόμενοι σε εγκρίσεις επενδύσεων – μαϊμού, οι οποίοι έχουν ανησυχήσει μετά την ιστορία που έσκασε πριν από δύο εβδομάδες με το ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Αργολίδα. Και από την επομένη είχαν αρχίσει να ανοίγουν στόματα… Πλέον όμως μπορούν να ηρεμήσουν από τη στιγμή που οι φάκελοι δεν μπορούν να αγγιχτούν γιατί αποτελούν βόμβα για την υγεία των υπαλλήλων, γιʼ αυτό και πρόκειται να καταστραφούν.

Αυτή είναι η Ελλάδα…


Σχολιάστε εδώ