Συσπείρωση στον Πειραιά για πρόκριση

Η άλωση της Σιένα στο πρώτο ματς άνοιξε την όρεξη όλων στον Ολυμπιακό για πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας, που είναι προγραμματισμένο στην Κωνσταντινούπολη. Για να φτάσουν οι «ερυθρόλευκοι» στην κατάκτηση του ενός εισιτηρίου χρειάζεται απλώς να αξιοποιήσουν την έδρα τους, καθώς όλα πλέον κρίνονται στο ΣΕΦ. Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς προσπάθησε να κρατήσει προσγειωμένους τους παίκτες του, επειδή έμαθε από το περσινό πάθημα απέναντι στην ίδια ομάδα.

Για τον σέρβο τεχνικό όλα εξαρτώνται από την ψυχολογική προετοιμασία των «ερυθρολεύκων». Αγωνιστικά απέδειξε ο Ολυμπιακός ότι διαθέτει τις λύσεις να κοιτάει στα μάτια όλες τις ομάδες της διοργάνωσης, με εξαίρεση ίσως την ΤΣΣΚΑ. Για να ντοπάρουν τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας, οι παράγοντες θα χρησιμοποιήσουν και τη δήλωση του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος προέβλεψε αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Σιένα. Έτσι, θεωρούν στην ΚΑΕ ότι οι παίκτες θα αποκτήσουν έξτρα κίνητρο για να δώσουν τις απαντήσεις τους.

Παράλληλα, στον Πειραιά περιμένουν και τη στήριξη του κόσμου, από τον οποίο είχαν παράπονα στην αρχή της περιόδου. Όσο για το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ίβκοβιτς θα παίξει το χαρτί του Σπανούλη, ο οποίος κινήθηκε σε ρηχά νερά στο πρώτο ματς εναντίον των πρωταθλητών Ιταλίας.


Σχολιάστε εδώ