Νέες αποστάσεις Βγενόπουλου από την ΠΑΕ

Όπως αποκάλυψε δωρεάν free press εφημερίδα, ο Βγενόπουλος ξεκαθάρισε στον νυν πρόεδρο του «τριφυλλιού» ότι «όσο υπάρχει έστω και σκέψη ότι εσείς ή/και μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός μπορεί να παραιτηθείτε και να οδηγηθεί η ΠΑΕ σε αδιέξοδο και έλλειψη διοίκησης, σας καλούμε να μη δαπανήσετε τα χρήματα που σας αποστείλαμε έναντι συμμετοχής μας στη δρομολογούμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου». Ο Βγενόπουλος αναφέρεται σε «έναντι». Στη συνέχεια της επιστολής αναφέρει ότι θα «πάρουμε τις τελικές μας αποφάσεις για συμμετοχή ή όχι στη δρομολογούμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου».

Μετά τις νέες αποστάσεις που δημιούργησε ο μεγαλομέτοχος του «τριφυλλιού», η σωτηρία της ομάδας φαίνεται ότι περνάει στα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος προωθεί το πλάνο της Εταιρείας Λαϊκής Βάσης, με τη συμμετοχή του απλού κόσμου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Το εγχείρημα ασφαλώς και δεν είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί, καθώς από τους έλληνες οπαδούς λείπει η αθλητική παιδεία, η οποία θα επιτρέψει να καθιερωθεί ένα μοντέλο στα πρότυπα των ισπανικών συλλόγων.

Επίσης, ερώτημα αποτελεί η διάθεση του Αλαφούζου να βάλει χρήματα στον Παναθηναϊκό. Εκτός κι αν επιδιώκει να εφαρμόσει παλαιότερες σκέψεις του Νικόλα Πατέρα για μια εταιρεία λαϊκής βάσης, η οποία ουσιαστικά θα αυτοδιαχειρίζεται τα έσοδα της ΠΑΕ, χωρίς να ζητάει κάθε χρόνο κάλυψη των ανοιγμάτων από τους μετόχους.


Σχολιάστε εδώ