[ΜΕΤΡΗΣΑΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ]

Στα ίδια ποσοστά τηλεθέασης βάδισαν οι περισσότερες πρωινές ενημερωτικές εκπομπές. Για το «Πρωινό ΑΝΤ1» με τον Γιώργο Παπαδάκη ο μέσος όρος που προέκυψε από τη Δευτέρα και την Τρίτη ήταν 30%. Καμπουράκης-Οικονομέας παρέμειναν δεύτεροι με συν 2 μονάδες όμως, που, όπως φαίνεται, έκλεψαν από την ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ. Έτσι, η «Κοινωνία ώρα MEGA» ανέβηκε στο 24,5%, ενώ η «Πρωινή ενημέρωση» του Κώστα Αρβανίτη και της Μαριλένας Κατσίμη έπεσε στο 11,5%. Στην τέταρτη θέση η «Πρώτη γραμμή» του ΣΚΑΪ με τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου με 10,8%. Η ψυχαγωγική «Πρωινή Μελέτη» του STAR είχε μικρή πτώση, κάνοντας 10,4%. Η Πόπη Τσαπανίδου και η Μαρία Σαράφογλου είδαν τα ποσοστά τους να ανεβαίνουν τις δύο μέρες, το «ΣΚΑΪ τώρα» στο 15,2% και το «Συμβαίνει τώρα» της ΝΕΤ στο 7,5%.
Το «Πρωινό mou» διατήρησε το ποσοστό του στο 32,7%, ενώ η ενότητα του «Πρωινού ΑΝΤ1» με τους Χρήστο Φερεντίνο και Σίσσυ Χρηστίδου ανέβηκε στο 20,4%.
Η μεσημεριανή «Ελένη» κράτησε τα καλά νούμερα με 18,6%, ενώ η Νικολέττα Ράλλη ξανάπεσε σε μονοψήφιο ποσοστό με 9,2%.
Επέστρεψε στην πρώτη θέση το δίδυμο Μουτσινάς-Ηλιάκη έχοντας τηλεθέαση 15,2%, ενώ το «Μίλα» της Τατιάνας βρέθηκε στο παλιό του ποσοστό με 12,9%. Μικρή πτώση παρατηρείται στα ποσοστά των περισσότερων δελτίων ειδήσεων. Το MEGA έπεσε στο 28,6% και ο ΑΝΤ1 στο 22,8%. Ο Αντώνης Σρόιτερ είδε το δελτίο του να ανεβαίνει στο 17,4%, ενώ κερδισμένο κατά 2 μονάδες ήταν και το εναλλακτικό δελτίο του
STAR, που ανέβηκε στο 13,1%. Πτώση και για ΝΕΤ και ΣΚΑΪ, με τη μεν πρώτη στο 4,7% και τον δεύτερο στο 4,4%.
Στις σατιρικές εκπομπές ο Λαζόπουλος, όπως πάντα, ήταν πρώτος με 46,3%. Η παρέα της Θεσσαλονίκης επέστρεψε στη δεύτερη θέση με πολύ καλό ποσοστό, στο 30,9%. Ενώ ο Θέμος είδε τα νούμερά του να μειώνονται κι άλλο. Χάνοντας τη Δευτέρα άλλες 4 μονάδες, έπεσε στο 24,3%.


Σχολιάστε εδώ