ψιλά γράμματα

***Με τη στήριξη που δίνει το Mega στον Βαγγέλη Βενιζέλο, στο όριο είναι να επαναλάβει το λάθος του 2007, τότε που το δελτίο ειδήσεων «τα έδωσε όλα». Πάντως, η σχέση είναι διαρκείας και περιλαμβάνει από Μέγαρο Μουσικής έως και τα Πετράλωνα.
*** Δεν χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να αντιληφθεί κανείς πως το δελτίο-ενημερωτική εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου έχει σοβαρά λάθη στησίματος και περιεχομένου.
*** Με αυτά και με αυτά, το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 τείνει να γίνει το πρότυπο. Εντός Μνημονίου αλλά και με ουδετερότητα, για να μην προκαλεί.
*** Υψηλές εντάσεις στην ΕΡΤ. Και οι απειλές για παραιτήσεις πέφτουν βροχή.
*** Στο τέλος του μήνα λήγει η προθεσμία υποβολής των στοιχείων από τους δημόσιους φορείς για τους δημοσιογράφους που απασχολούν. Φανταζόμαστε πως, καθώς η χώρα τελεί υπό ελεγχόμενη χρεοκοπία, το αρμόδιο υπουργείο θα δημοσιεύσει τα ονόματα των δημοσιογράφων στα διάφορα γραφεία Τύπου. Αν και τα «μεγάλα ψάρια» είναι στις τράπεζες και στα νέα κόλπα που στήνονται μαζί με την «τρόικα».
*** Και ορισμένες σχέσεις δεν κρύβονται, υπάρχουν από παλιά και τώρα έχουν όλοι τους θέσεις αιχμής. Εκτός από κάτι «παιδιά» που κάηκαν την πενταετία της ΝΔ και αναγκάστηκαν ως και να μεταναστεύσουν.
*** Όλο και περισσότερο το «Έθνος», στην ημερήσια έκδοσή του, θυμίζει τα «Νέα», και τα «Νέα» το «Βήμα».
*** Γίνεται κάποιος να είναι αρθρογράφος και να είναι σύμβουλος του κράτους σε θέματα στα οποία δεν έχει εξειδικευμένη γνώση;
*** «Ποίηση και δημόσια ανάγνωση» είναι το αφιέρωμα του περιοδικού «Διαβάζω» που κυκλοφορεί.


Σχολιάστε εδώ