Τα ηνία στον Ιτούδη αν φύγει ο Ομπράντοβιτς…

Έπειτα από δύο χρόνια ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας στο μπάσκετ και έβαλε πλώρη για το τρεμπλ, δηλαδή για όλους τους τίτλους της σεζόν. Οι «πράσινοι» ρίχνονται την Τρίτη στη μάχη της Ευρωλίγκας, καθώς φιλοξενούν στο κλειστό του ΟΑΚΑ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πρώτο ματς των πλέι οφ. Η είδηση, όμως, βγήκε από το στόμα του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο οποίος επανέλαβε ότι θα αποχωρήσει το καλοκαίρι από την ΚΑΕ, κάτι που θα πράξει και ο αδερφός του, ο Παύλος.

Αν επιμείνουν οι Γιαννακόπουλοι στην απόφασή τους, οι αλλαγές στο ρόστερ του «τριφυλλιού» θα ‘ναι σημαντικές. Με πιθανότερη όλων την αποχώρηση του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς παρά τη μεσολάβηση του Αντώνη Ρέμου. Ο τραγουδιστής ζήτησε από τον Ζοτς διά μικροφώνου να παραμείνει στην Ελλάδα και στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Αν, πάντως, αποχωρήσει ο σέρβος κόουτς, οι «πράσινοι» σκέφτονται σοβαρά να δώσουν τα ηνία στον Δημήτρη Ιτούδη. Ο στενός συνεργάτης του Ομπράντοβιτς γνωρίζει τη φιλοσοφία της ομάδας, έχει διδαχτεί πολλά από τον κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης και στον Παναθηναϊκό εκτιμούν ότι μπορεί να διατηρήσει ανταγωνιστικούς τους «πράσινους» και, μάλιστα, στο υψηλότερο επίπεδο. Το ερώτημα είναι αν θέλει ο Ιτούδης να αναλάβει τη βαριά κληρονομιά. Επίσης, μία άλλη απορία αφορά τις συνθήκες στις οποίες θα δουλέψει, εάν αποδεχτεί την πρόταση.


Σχολιάστε εδώ