Σφυρίζει αδιάφορα ο Μελισσανίδης για το πρόβλημα επιβίωσης της ΑΕΚ

Οι δύο παράγοντες κάλεσαν τους φίλους της Ένωσης να αποκτήσουν μετοχές και να βοηθήσουν την ομάδα τους να βγει από το τούνελ, στο οποίο περιήλθε από την αδιαφορία των μετόχων της και των παλιών παραγόντων. Κορυφαίο παράδειγμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος πρότεινε στους Γκίκα – Γκούμα, Πόλυ Χατζηϊωάννου, Πέτρο Παππά και Νίκο Νοτιά να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι για να βρουν λύση, αλλά ουσιαστικά σφυρίζει αδιάφορα στο σοβαρό πρόβλημα της ΑΕΚ.

Οι πληροφορίες από το περιβάλλον του νικαιώτη επιχειρηματία διίστανται. Άλλοι λένε ότι θέλει να βοηθήσει, αλλά υπάρχουν και κάποιοι συνεργάτες του που ξεκαθαρίζουν πως «ο Δημήτρης τελείωσε από τότε που τον πούλησε η Ορίτζιναλ για χάρη του Ντέμη».

Φοβάται
Μαρινάκη!

Στον Πειραιά, πάντως, αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο Μελισσανίδης παραμένει εκτός ποδοσφαιρικών εξελίξεων επειδή, όπως έχει εκμυστηρευθεί σε συνεργάτες του, «δεν χτυπιέται αυτήν την περίοδο ο Μαρινάκης». Το θέμα ανέδειξε και μια καθημερινή εφημερίδα, προκαλώντας την οργή του νικαιώτη επιχειρηματία, ο οποίος όμως έμεινε στα λόγια. Εμμέσως πλην σαφώς, δηλαδή, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι όσο παραμένει στον Ολυμπιακό ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκείνος θα αποφεύγει να βοηθήσει την ΑΕΚ. Όπως, άλλωστε, ακούγεται στον κύκλο του, για τον ίδιο λόγο αποχώρησε και ο Νικόλας Πατέρας από τον Παναθηναϊκό.


Σχολιάστε εδώ