Οι ΤV-σταρ στο διαδίκτυο

Έτσι, ο Νίκος Χατζηνικολάου δημιούργησε το δικό του πετυχημένο σάιτ και οι φανατικοί αναγνώστες του έχουν την ευκαιρία να διαβάζουν καθημερινά τις απόψεις του, ενώ οι πληροφορίες μας θέλουν να δημιουργεί και τη δική του εκπομπή στο διαδίκτυο, κάτι που θα ανατρέψει τα μιντιακά δεδομένα και κυρίως την πολιτική ενημέρωση.
Σάιτ στο διαδίκτυο έχουν φτιάξει εδώ και αρκετό καιρό ο Στέλιος Κούλογλου, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο Nίκος Ευαγγελάτος και ο Σταύρος Θεοδωράκης. Ο Γιώργος Καραμέρος δεν άφησε να περάσει χρόνος μετά το διαζύγιό του με τον ΑΝΤ-1 και «έχτισε» το δικό του σάιτ. Θραύση έχει κάνει και ο δημοσιογράφος Γιάννης Παπαγιάννης με το δικό του σάιτ, το οποίο τροφοδοτούσε πολλές φορές το «Αποκαλυπτικό δελτίο».
Όμως, και οι γυναίκες δημοσιογράφοι έχουν τη δική τους δυναμική στο διαδίκτυο και τη δική τους ισχυρή παρουσία. Μάλιστα δυο ωραίες κυρίες του μαγικού κουτιού ετοιμάζονται για να βγάλουν τα δικά τους πόρταλ. Η Χριστίνα Λαμπίρη θα ανοίξει κι αυτή πόρταλ, όπως και η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Να θυμίσουμε ότι η πρώτη διδάξασα του είδους ήταν η Σεμίνα Διγενή και μετά ακολούθησαν η Νίκη Κάρτσωνα, η Πόπη Τσαπανίδου και η Τατιάνα Στεφανίδου. Πόρταλ όμως έχουν και η Τζένη Μπαλατσινού, η Μαρία Μπακοδήμου αλλά και η Βίκυ Χατζηβασιλείου.


Σχολιάστε εδώ