Νέα επίπληξη στον διευθυντή του 9,84

Και δεύτερη ποινή στον γενικό διευθυντή του 9,84 Παν. Καμπύλη επέβαλε το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ μετά από έγκληση του δημοσιογράφου Γιάννη Σαραντάκου. Του επεβλήθη η ποινή της επίπληξης με ανάρτηση της απόφασης, με ψήφους 3 έναντι 2. Στην έγκλησή του ο Γ. Σαραντάκος ισχυριζόταν, μεταξύ άλλων:

«Η ανήθικη στάση του απέναντί μου δεν εστιάζεται στο θέμα της απόλυσής μου από τον ραδιοφωνικό σταθμό, τον οποίο υπηρέτησα πιστά επί επτά συναπτά έτη (παρά το γεγονός ότι για πρώτη φορά στη 15ετή καριέρα μου απολύομαι, γεγονός που μου είναι ξένο σαν έννοια), αλλά στην εξόχως προσβλητική συμπεριφορά του, που δεν συνάδει με την ιδιότητα του δημοσιογράφου. Πρόκειται για τις επιθέσεις, την ίντριγκα, το παρασκήνιο που υπήρξε και τη “λάσπη” που εκτοξεύθηκε με στόχο την επαγγελματική μου υπόσταση. Αν και εξακολουθούσα να είμαι εργαζόμενος στον 9,84, οι παραγωγοί των εκπομπών του ραδιοφωνικού σταθμού, όταν επικοινώνησα μαζί τους προκειμένου να δώσω θέμα, όπως ανελλιπώς έκανα τα τελευταία 7 χρόνια, μου έλεγαν ευθέως ότι “ο κ. Γενικός έχει δώσει εντολή να μη δίνω ανταποκρίσεις”, “να μη βγαίνω στον αέρα”. Επικοινώνησα αμέσως με τον διευθυντή σύνταξης κ. Γ. Γκίνη, ο οποίος μου απάντησε ωμά ότι “θα βγαίνουν άλλοι συνάδελφοι και όχι εσύ”».

Έκανε διαφήμιση…

Με άλλη απόφαση του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ επιβλήθηκε στην Πόπη Τσαπανίδου με ψήφους 3-2 η ποινή της επίπληξης με ανάρτηση στον χώρο δουλειάς επειδή διαφήμιζε με την εικόνα της προϊόντα των φαρμακευτικών καλλυντικών της εταιρείας ROC. Να σημειωθεί ότι η μειοψηφία πρότεινε την προσωρινή διαγραφή ενός έτους από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ.


Σχολιάστε εδώ