ΜΕΤΡΗΣΑΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ

Η «Κοινωνία ώρα MEGA» με τους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα ήταν δεύτερη με 22,5%. Στην τρίτη θέση παρέμεινε η «Πρωινή ενημέρωση» της ΝΕΤ με τους Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένα Κατσίμη με 13,2%. Τέταρτη ήταν η «Πρώτη γραμμή» του ΣΚΑΪ με τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου με 11,2%, ενώ η ψυχαγωγική «Πρωινή Μελέτη» του STAR είχε κι αυτή μια μικρή άνοδο στο 11,7%. Η Πόπη Τσαπανίδου συνεχίζει να κάνει καλά νούμερα. Το «ΣΚΑΪ τώρα» είχε μέσο όρο 13,8%, ενώ το «Συμβαίνει τώρα» της ΝΕΤ με τη Μαρία Σαράφογλου έμεινε στο 6,9%.

Το «Πρωινό mou» συνεχώς ανεβαίνει σε τηλεθέαση και έφτασε τις προηγούμενες μέρες στο 32,2%, ενώ η ψυχαγωγική ενότητα του «Πρωινού ΑΝΤ1» έπεσε κι άλλο, στο 19%.

Η Ελένη Μενεγάκη διατήρησε το ποσοστό της στο 17,9% και η Νικολέττα Ράλλη, μετά από καιρό, είδε διψήφιο νούμερο, ανεβαίνοντας στο 10,2%.

Φαίνεται ότι δικαιώνεται η Τατιάνα Στεφανίδου με την απόφασή της να αλλάξει ύφος στην εκπομπή της, καθώς πέρασε την παρέα του «Δέστε τους» – έστω και με ελάχιστη διαφορά. Το μεν «Μίλα» του STAR είχε 15%, ενώ η μεσημεριανή παρέα του ALPHA 14,9%.

Το «Τσαντίρι» του Λαζόπουλου έκανε κι άλλο ρεκόρ, ανεβάζοντας το ποσοστό του στο 48,8%. Ενώ πτώση σημείωσαν οι σατιρικές εκπομπές του ΑΝΤ1. Το «Ola 12» του Θέμου έχασε σχεδόν 4 μονάδες και έπεσε στο 28,8% και το «Ράδιο αρβύλα» είχε μέσο όρο 27,7%.


Σχολιάστε εδώ