Κολλάει στο γήπεδο του ΠΑΟΚ το νέο φλερτ με τον Σαββίδη

Αλλά και μόνο το γεγονός ότι συναντάται με έναν επιχειρηματία τέτοιου βεληνεκούς αποδεικνύει ότι ο τέως πρόεδρος του ΠΑΟΚ εξακολουθεί να ασχολείται με την ομάδα και αναζητά τις καλύτερες προοπτικές για το μέλλον της.

Ο Σαββίδης είχε ενδιαφερθεί για τον ΠΑΟΚ και το 2007. Τότε, όμως, ο Θανάσης Κατσαρής απέρριψε το αίτημα του επιχειρηματία να περάσει η κυριότητα του γηπέδου στην ΠΑΕ. Ο Σαββίδης απογοητεύτηκε και απέσυρε το ενδιαφέρον του. «Δεν μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο μία ομάδα χωρίς ιδιόκτητες εγκαταστάσεις με πολυχώρους εστίασης και καταστήματα», ξεκαθάριζε τότε ο βουλευτής της Δούμα και συνομιλητής του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Οι εξαιρετικές σχέσεις του Ζαγοράκη με τον Κατσαρή μπορούν να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα. Ενδεχόμενη επιστροφή του πρώην προέδρου στην ΠΑΕ ως εγγυητή για λογαριασμό του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ είναι ικανή να σβήσει τις αντιρρήσεις του Κατσαρή. Σε αυτήν την περίπτωση θα ανοίξει ο δρόμος για να μπει ο Σαββίδης στον «Δικέφαλο του Βορρά».

Διαφωνεί ο Βρύζας

Η προοπτική να μπει ο ομογενής επιχειρηματίας στον ΠΑΟΚ, όμως, φαίνεται ότι βρίσκει αντίθετο τον Ζήση Βρύζα. Ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ κινείται σε άλλες κατευθύνσεις για να βρει επενδυτές και η ανάμειξη του Ζαγοράκη με την υπόθεση Σαββίδη αφήνει τον τελευταίο έξω από τη λίστα του Βρύζα.

Εδώ, όμως, γεννάται το εύλογο ερώτημα τι θα πράξει ο διοικητικός ηγέτης του ΠΑΟΚ εάν καταθέσει επίσημη πρόταση ο «Ιβάν ο τρομερός». Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται σε ιδιαίτερα άσχημη οικονομική κατάσταση και έχει ανάγκη ακόμα και το τελευταίο ευρώ που μπορεί να βρει κάποιο στέλεχός της στον δρόμο.


Σχολιάστε εδώ